Azt bizonyára nem hisszük, hogy öt, díszfaszban álló vízvezetékszerelő kell egy nő meghágásához. De van pár vaskos hülyeség, amit lehet, hogy tényleg pornófilmekből tanultunk el. Mutatunk belőlük hetet – és előre mondjuk, hogy a nyelvezetben (mivel pornófilmekről írunk) sajnos elkerülhetetlen lesz egy bizonyos fokú trágárság és vulgaritás, bocsánat érte.

Mindig lesz szopás

Nem kell nagy szakértőnek lenni: aki látott már pornót, az tudja, hogy megy a szex: béna párbeszéd, majd öt másodperc csöcsörészés, ezt követően pedig öt perc szopás – ami után azonnal be is tolhatod a csajba, mert annyira felizgatta a szopás, hogy már nem bír magával. Még neked kell lecuppantanod, magától soha nem hagyná abba. Mert így megy ez. Extra kedvességből még mondjuk ráköphetsz és egy smirgli gyengédségével megdörzsölheted az intim zónáját, ez még néha belefér – de ne legyen több, mint hét másodperc.

Told csak be bárhogy, bárhová

Nehogy már valaki azt mondja, hogy bizonyos pózok kényelmetlenek lehetnek egy nőnek. Természetesen ez nem igaz, bárhogy hajlítod és dobálod a csajt, ő minden szögből az összes pózban ugyanúgy élvezni fogja, semmi ellenállást nem fogsz tapasztalni.

Legalább tízszer változtass pózt

Egyenesen elképzelhetetlen, hogy egy aktus során mindketten elélveztek – mindketten? Úgy értjük te elélveztél – és ehhez elég volt egy pár pozíció is. Csak hogy tudd: ha nem állt kézen, ha nem fogta a bokáját és ha nem volt hatféleképpen lelógva egy székről, az nem szex.

Bármit csinálsz, nyögni fog

Elég már csak az ujjad hegyével hozzáérned, a csaj zihálni és nyögni fog a gyönyörűségtől – el sem tudjuk képzelni, milyen extázisban lehet, mikor többet is teszel. Ja és természetesen csak a nő adja a fokozó kéj hangjait: a férfi keményen dolgozik és néhány parancson kívül nem szólal meg, vagy mutatja ki nyögésekkel a gyengeség bármi jelét.

Magassarkú

Ha eddig nem huszonöt centis vérvörös latex tűsarkúban volt a nő, mikor döngetted, akkor az nem ér. “– Na de...” kezdenél ellenkezni. Nem, az nem ér. A nőnek mindig magassarkút kell viselnie aktus közben, mert anélkül nem szexi, pont.

Csak a lyuk, más semmi

És te még kegyes is voltál, mert hagytad, hogy orálisan kielégítsen. Egyébiránt viszont minden nő arra vágyik, hogy bármiféle előjáték vagy benedvesedés nélkül örökké ki-be járjon bennük egy (vagy több) pénisz, vibrátor, ujj és/vagy ököl. Mert az igazi pornószakértők tudják, hogy minden nő azt élvezi, ha minél mélyebben, keményebben és durvábban feszíted meg tágítod. Ha eddig azt hitted, létezik olyasmi, hogy csikló meg klitoriális orgazmus, felejtsd el, népmese.

Semmi vész, fröcskölj mindenhova

Végül az orgazmusod (persze, hogy csak a tiéd, a nő non-stop élvezett szex közben, végre megkapod, ami neked jár). Általánosan elfogadott igazság a pornó nagykönyvében, hogy ha nem borítod be spermával az ágyat, a kanapét, a párnát, a padlót, de legfőképpen a csaj arcát és egész testét, akkor el sem élveztél, és nem vagy igazi férfi.

PS: Pár valódi szextipp

Reméljük ebből a pár példából is ájtött, mennyire el van szakadva a pornóipar a valóságtól – meg az is, hogy ezek a férfiasságérzet-növelő szexhúzások az esetek 99.9 százalékban még egy szikrát sem gyújtanak meg a női nemben. Ha viszont szeretnéd a partneredet valóban beindítani és a csúcsra vinni, akkor ne aggódj, van pár tippünk, hogyan csináld.

És ezt olvastad már?
Ez a lány nagyon fázna egy 18 fokra fűtött közintézményben