Lezser, fiatalos, urbán, de mégis elegáns – a GAS idei őszi-téli szettjeiből mazsoláztuk ki a kedvenceinket, hogy neked ne kelljen fáradnod. Ugyan, semmiség.

Bőrkabát – az időtálló klasszikus

Ár: 66 900 forinttól

Mert egy bőrkabáttal egész egyszerűen nem lőhetsz mellé – viszont sármos, vad és vagány lesz tőle minden szett.

A GAS-ban jelenleg barna és fekete modellek közül válogathatsz; oké, nem kevés az ára, de valódi bőr, ergo éveken át hűséges barátod lesz!

Visszatérő terepnadrágok

Ár: 35 900 forinttól

A hipszterhullámot meglovagolva, a favágószexualitás taraján visszaszörföztek a férfidivatba a kétezres évek elején nagyon menő terepnadrágok is.

Könnyű viselet, nem kell túlgondolni, sok zsebével és erős anyagával praktikus és időtálló, elegáns eseményeken kívül szinte mindenhol bátran hordhatod.

Farmerdzseki újra a házban

Ár: 59 900 forinttól

Ha van benned kellő merészség és nem totálisan stílusidegen, akkor nagyon zsivány városi szettet pattinthatsz egy relatíve meleg farmerdzsekivel. Fura ötlet, de igazából viszont baromi menő is lehet!

Férfiasság pamutból

Ár: 27 900 forinttól

A farmer- és bőr cuccokat remekül kompenzálja egy-egy jól irányzott pulóver. Az idei évben egyértelműen feltörekvőben vannak a férfikardigánok és a gombos nyakú, puha pamutpulcsik. Ezek a meleg, természetes anyagú ruhadarabok puha és bőrbarát viseletek, melyekhez ugyanolyan remekül illik egy kilógó ingnyak mint egy lezser farmernadrág.

Az elegáns viseletet pedig fantáziadúsan dobja meg egy-egy vagányabb darab:

 

 

Ingek és farmeringek ismét a fogason!

Ár: 35 900 forinttól

Ez az év tényleg a visszatérések éve: az elmúlt tíz évben túlsúlyban lévő pólóhordás most igencsak az ingek irányába lavírozgat vissza – és itt nem a munkahelyi, patent elegáns darabokról beszélünk, hanem a hétköznapi baráti sörözgetések kényelmes, városias ingeihez.

A fent listázott darabokat mind beszerezheted a GAS márkaboltjaiban minden nagy budapesti bevásárlóközpontban és Magyarország több nagyvárosában is.

(Képek: GAS Lookbook)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Vele ünnepeljük meg a Föld napját

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés