A megfelelő lakás megtalálása nem egyszerű feladat. Új sorozatunkban hetente egy-egy eladó és kiadó lakást mutatunk be, amelyeket szívesen ajánlunk olvasóinknak.

Kiadó lakás

Trendi belvárosi, egyszobás teraszos a Nádor utcában


A Belváros szívében lakni felemelő érzés. Pezseg az élet, minden közel van, de a nyugodt pihenés is garantált. Ha fontos számodra a minőségi környezet, és szeretnél reggelente egy napfényes teraszon kávézni egy csendes utcában, ezt az albérletet neked találták ki! A lakás 35 négyzetméteres, a bérleti díja 85 ezer forint.

Lokáció

A lakás az V. kerület közepén, a Nádor utcában helyezkedik el, ami kitűnő választás a pörgős, aktív életformát élő, harmincas, egyedülálló férfiaknak. Keleti fekvésű, így reggel és délelőtt napos. Éjszaka bárhonnan hamar haza lehet érni, és mivel az ingatlan első emeleti, a biciklivel sem kell sokat gyalogolni a küszöbig. Beszélgetéshez és szexhez egészen kiváló ez a legénylakás!

Vizualitás

A lakás berendezése – a női tulajdonos jóvoltából – izgalmas művészkézre vall. Bár sok a csajos kiegészítő (pl. rózsaszínű lepkék a bútorokon és falakon), egy tisztasági festés után ezek könnyen eltűntethetők. A lakást egyébként minőségi bútorok, szép, egyedi megoldások jellemzik. A falak gazdagon díszítettek, a lakás egészében véve nagyon hangulatos. Szép nagy franciaágy uralja a nappalit, ami egyben a hálószoba is. Ha szeretsz az erkélyen virágokat nevelni, a lakás erre is alkalmas.

Ár-érték arány

A 35 négyzetméteres lakásért 85 ezer forint bérleti díjat + 24 ezer forint rezsit kérnek. Ez így együtt látszólag sok, de ha közelebbről megnézzük, ár-érték arányban jó választás lehet. A lakás elsősorban a kitűnő lokáció, a trendi berendezés, a teljes körű felújítás (szigetelés, vezeték és nyílászáró-csere) miatt emelkedik ki a hasonló kategóriájú ingatlanok mezőnyéből. Fontos, hogy a rezsiben minden benne van (házközponti fűtés, korlátlan vízhasználat, áram), és a lakás teljesen gépesített (mosogatógép, hűtőszekrény, élményzuhanyzó + fürdőkád).

Eladó lakás

Családos budai, tetőteraszos a Fillér utcában

Budán lakni különleges életérzést jelent. Ha mindez a Parlamentre néző csodálatos tetőtéri panorámával társul, akkor még inkább. Sok harmincas, jól kereső férfi számára a következő a képlet: a belvárosi, pörgős, szingli életszakasz végével jöhet a család, jöhet a budai zöldövezet. Elsősorban nekik ajánljuk az alábbi Fillér utcai, 126 négyzetméteres, tetőteraszos, belső kétszintes lakást - 39 milliós irányáron. Mivel a lakást már régóta hirdetik (eredetileg 50 millióért), simán alkudhatunk még 10 százalékot az árból.

Lokáció

A lakás közvetlenül a Széll Kálmán tér felett van a Fillér utca elején. Az utca nagyon csendes és árnyas, de mégis közel van a piac, a bevásárlóközpont, a metrómegálló. Számos park, uszoda, óvoda és általános iskola is van a közelben. A lakás egy 1930-as években épült társasházban van, amelynek homlokzatát és lépcsőházát is felújították. A hatodik emeleti, tetőtéri lakásból csodálatos panoráma nyílik a Dunára és Parlamentre.

Vizualitás

A lakás igen jó ízléssel berendezett. Kellemes minimalista stílus és családias hangulat jellemzi. Izgalmas faldekorációk dobják fel az esztétikát, a 4+1 félszoba elrendezése igen változatos. A lakás különlegessége a belső két szint és a hosszú, üvegtáblákkal fedett, saját használatú lépcsőház.

Ár-érték arány

A lakás négyzetméter ára 310 ezer forint, ami a budai belváros zöldövezeti részén egészen kitűnő vétel. A közös költség 15 ezer forint, ami tartalmazza a vízhasználatot is. A cirkofűtés, az új szigetelés és nyílászárók miatt a teljes rezsi várhatóan kedvezőbb, mint egy hasonló kategóriájú társasháznál.

Nagyszerű ötletek a problémás bérlők kiebrudalásához.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában