Evelyn Miller egy harmincegy éves, igen attraktív külsejű nő, aki főállásban erotikus tartalmakat gyárt az OnlyFansre. Ezzel nem is mondtunk semmi extrát. Azzal viszont, hogy két vaginája van, talán igen.

Evelyn Miller két méhhel és két vaginával született, azonban csak 20 évesen tudta meg, hogy különleges az anatómiai felépítése, miután a fájdalmas szexuális élete miatt felkereste az orvosát.

Evelyn Miller sokáig megnyílni sem mert partnerei előtt, mára viszont láthatóan megbékélt testiségével: a kétgyermekes családanya egy ideig férjével közösen gyártott felnőtt tartalmat az OnlyFansre, azonban hősnőnk olykor más férfiak társaságában is feltűnik a kamera előtt. Elmondása szerint

nem érzi megcsalásnak a dolgot, hiszen van egy vaginája munkaügyi, és van egy házastársi célokra. Végül is olyan ez, mint a saját és a céges autó. Az egyikkel eldöcögsz reggelente melóba, a másikkal meg elviszed hétvégén kirándulni a gyereket.

Evelyn Miller érvelése végül is kikezdhetetlen, és gyanúsan megfejtette a boldog, hosszú párkapcsolatok titkát. Több nemi szerv kell, és akkor nincs min összeveszni.

Ez is érdekelhet:

Tudom, hogy szeretsz – mondja a nap csaja

Pontosabban írja az Insta-oldalán. Nem cáfoljuk.

(Forrás: Ladbible)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés