Készítsd be a FAMILY kártyádat, már Bécsben is kapható az IKEA-bicaj.

Az olcsó hot-dogok királya, az albérlők legjobb barátja,  a kismamák pártfogója, a svéd bútormágnás óriáscég most a bringásokat édesgeti magához.

Ha nincs még elég imbuszkulcsod otthon, ha utálod, hogy a lánc összeolajozza a nadrágszárad, ha egy igazi városi, bevásárlós bicajt akarsz, akkor te vagy az, aki örülni fog a skandináv lakossági designerek legújabb dobásának.

Íme, az IKEA bringája, a SLADDA:

Szakavatott szemek láthatják, hogy:

  1. szíjhajtásos,
  2. aluvázas,
  3. elöl tárcsafékes, hátul kontrás.

Ami talán nem derül ki első blikkre, az az, hogy a hátsó agy egy automata, kétsebességes váltót rejt. Aki próbálta már ezt a röpsúlyos fajtát, az tudja, hogy azon túl, hogy kényelmes és nem képez kábeldzsungelt a bicaj vázán, még gondozásmentes is, mivel a szennyeződésekre olyan érzékeny "hagyományos" agyváltókkal szemben a porvédett rendszerét nem igazán képes kikezdeni a nagyvárosi dzsuva. Mindez megspékelve a teljesen hangtalannak mondható szíjhajtással, meglehetősen versenyképessé teszi a városi ingázók kedvenc típusaival szemben.

A bringa hivatalosan unisex, de mivel nem különösebben maszkulin, mi bízunk benne, hogy a következő katalógusban már egy férfivázas modellt is találunk majd. Jelenleg két verzióban kapható tőlünk nyugatra: 26"-os germán és a vonzóbb, 28"-as holland méretekben.

Masszív csomagtartóján akár egy kiskölök is elüldögél, amennyiben nem haladja meg a 25 kg-ot
A kormányra erősíthető táskatartó már pimp kategória, de legfeljebb 10 kg terhelésig vállalnak rá garit
Ha nagybevásárlás a cél, mindenképp érdemes egy utánfutóra is benevezned, ez további 50 kilónyi cucc vontatásához elegendő
Egyelőre még Bécsbe kell látogatnod, hogy megszerezd, de minden bizonnyal hamarosan nálunk is elérhető lesz

A bringa magában 15 kilót nyom, ami azt jelenti, hogy túl van a lélektani határon, amin belül még szívesen felcipeled a harmadikra, de svéd barátaink mindenre gondoltak, U-lakatot is vásárolhatunk majd hozzá.

Mind a bicajt, mind a kiegészítőket érdemes FAMILY kártyával beszerezni, mert komoly kedvezményeket kaphatsz hozzá.

(Fotók: ikea.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában