Már lehet foglalni a kedvezményes árú repjegyeket az Egyesült Arab Emirátusokba.

A Wizz Air diszkont légitársaság október 28-ától indítja be közvetlen Budapest–Dubaj járatát hetente négy alkalommal. A bevezető ár 19 990 forint, ami egy irányt jelent, de benne van minden adó. Ez a jegy már foglalható, és érdemes is megtenni, mert a légitársaság idővel emelni fogja az árakat. Másik három kelet-európai nagyvárosból – Kijev, Bukarest, Szófia – is lesznek közvetlen járatok ugyanoda.

A járatok a még meg sem nyitott Dubai World Central nemzetközi repülőtérre érkeznek majd, amely Dubaj és Abu-Dzabi között fekszik.  Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta, a járatok indítását természetesen komoly piackutatás előzte meg, több területet is átfogóan analizáltak, ez alapján a járat telítettségét a Wizz Air-átlag közelébe várják, ami 80% körüli.

És újabb akcióban a Wizz!

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága április 5-én  bejelentette tavaszi promócióját: 20% kedvezménnyel várja utasait a Wizz Air, a kedvezmény az összes járatra és uticélra érvényes. A promóciós ajánlat már április 3-tól érvényben van a Wizz Discount Club tagok számára, és a nagy sikerrel való tekintettel mától, április 5-től mindenki más számára is elérhető amennyiben április 7-ig, azaz vasárnap éjjel 12-ig foglalja le jegyét.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ragyogó színével is kitűnik ez az izlandi világítótorony

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés