Csipszadó szevasz, megcsináljuk magunknak otthon.

A mutatvány egyszerű: reszeljük le vékonyra a burgonyát, majd fektessük ki a szeleteket egy papírra. Ezt követően kenjük le olajjal, vagy sprézzük, ahogyan a videóban látható hölgy tette, majd ízesítsük, ahogy kedvünk tartja. Az oktatófilmben ecetes, fűszeres, sajtos és fokhagymás verziók készülnek, de jöhet a hagymás-tejfölös vagy teljesen elvetemült ízesítések is, csak rajtunk áll. Ezek után tegyük be a mikróba, és készítsük el. A hölgy öt percre állította be, de a hossz a teljesítménytől függ, szóval a legjobban akkor járunk, ha figyeljük, hogy a szirmok ne égjenek meg.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés