Ez alkalommal egy igazi híresség, a szexi Aida Mollenkamp mutat nekünk egy trükköt. Nem fogod többet elrontani, az biztos.
Nagyjából egy lábasnyi vízre van szükség, ami nem lobogva forr, de közel áll hozzá. Annyi kanál ecetet öntsünk a vízbe, ahány tojást készítünk, ezek után tegyük bele a tojásokat a forró vízbe, majd várjunk három–négy percig, és vegyük ki! A tojás fehér része így köpenyként veszi körbe a sárgáját, amely még egy kicsit folyós. A tojásokat tegyük jeges vízbe, így nem fő tovább belül. Ebben az állapotban akár két napig is eláll a hűtőben, persze a buggyantott tojás friss műfaj, úgyhogy inkább csapjuk be egy pirítóssal, meg zöldségekkel! Szóval csendes forrásban lévő víz, ecet és jég! Köszönjük, Aida, ma is tanultunk valamit!
Tovább a:
Többi vagány konyhai mutatványért a Hatékonyha-sorozatba
Legfrissebb Player-cikkekhez
Rovat többi cikkéhez