Plusz csajozhatsz is. Érdekel?

A kocsma jóval több ivóhelynél. Arra ott van az éjjelnappali előtti pad is, a kocsma viszont hangulat, társaság, nagy sztorizások színhelye. Amikor belépünk, legalább magunkhoz képest értelmesek vagyunk, higgadtan beszélgetünk az élet nagy dolgairól. Aztán már meg is akarjuk oldani azokat, ahogy nő a véralkoholszintünk, sőt, egyre inkább képesek is vagyunk rá, amellett persze, hogy bölcsebbé, erősebbé és vonzóbbá válunk. Nem csak megnyerőbbek leszünk, de ügyesebbek és trükkösebbek is, amit nem elég érezni, meg is kell mutatni.

Szerencsére a kocsmatársadalomnak erre megvannak a tökéletes kifejezési formái: olyan egyszerű trükkök, amelyekkel nemcsak elkápráztathatjuk a közönséget, kapcsolatba léphetünk olyanokkal, akikkel kapcsolatba szeretnénk lépni, de ügyes fogadásokkal akár az egész esti ivást megoldhatjuk ingyen.

A whiskey és a víz csodás trükkje

Alapvetően nem játszunk az alkohollal, nehogy kárba vesszen belőle akár egy csepp is, a higítástól pedig tényleg óvjon meg minket a szesz védőszentje, de ez a trükk olyan hihetetlen, hogy meg kell próbálnod. Egy pohár víz, egy pohár whiskey, egy kártyalap – és kész is a mindenkit elkápráztató italcsere.

Csináld utánam!

Minimum egy ingyen italban fogadj a haveroddal, hogy nem tud pontosan leutánozni. A felvezetésnél nyugodtan kreatívkodhatsz bármivel, ami az asztalon van. A végén úgyis tutira a tiéd lesz az ingyen pia.

Az üveg, a fogpiszkáló és a pénzérme

Hogyan lehet a félbetört fogpiszkálóra helyezett érmét bejuttatni a palackba úgy, hogy egyikhez sem szabad hozzáérni? Szintén fogadást javaslunk – úriember biztosra nem fogad, de ki az, aki pár sör után még úriember –, és önfeledt röhögést, ahogy mindenki vörös fejjel fújkálja a pénzt. Aztán jössz te egy kiskanál vízzel.

Emelj fel szívószállal egy poharat!

Hogy lehet egy teljesen átlagos szívószállal felemelni egy teljesen átlagos poharat úgy, hogy nem érünk a pohárhoz, hurkot formálni pedig tilos belőle? Ha megnézed a videót, te már tudni fogod, használd ki!

Galacsinmágia

Tegyél egy papírgalacsint egy felespohárba, és szoríts be fölé egy pénzérmét. A feladat: úgy odavarázsolni valahogy a galacsint az érmére, hogy nem szabad sem a pohárhoz, sem a pénzhez nyúlni. Mindenki fújkálni vagy szívni fogja, vagy ütögetni az asztalt, de te tudod, hogy ehhez is a szívószál kell.

Ha pedig szeretsz kísérletezni, akkor kérj ki egy Soproni Óvatos Duhajt, nyisd ki, csukd be a szemed, kortyolj belőle párat, és próbálj meg rájönni, hogy hogy sikerülhetett egy nagy főzdének ilyen penge IPÁ-t főzni.

Egészségedre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legjobb tudásunk szerint veszünk popcornt Jarah-nak, ha eljön velünk moziba

Hogyan lett egy afrikai kissrácból fitneszsztár és Will Smith edzője?

Még a klímaszkeptikusok retinájába is beleég ennek a kiszáradt lagúnának a látványa

További cikkeink a témában