Mexikó második legnagyobb városában bizarr jelenetet kapott telefonvégre egy autós: néhányan épp lasszóval kergettek egy tigrist.

Guadalajara másfél milliós város, agglomerációjával együtt ötmilliós metropolisz. Na most egy ekkora városban egyrészt elég különös, hogy a járdán sétáló tigrist lasszózzanak meg cowboykalapos emberek, másrészt persze hol másutt találhatna egymásra a csíkos cica, a vadnyugati pásztor és a mobilozó autós, ha nem egy ilyen olvasztótégelyben?

A videó az alábbi tweetben jelent meg először - mutatjuk, de ha nem indulna el, alatta ott egy Youtube-ra átemelt változat. A kamerakezelésért mi kérünk elnézést, de sajnos nem tudtunk személyesen ott lenni, hogy profibban rögzíthessük a csodálatos eseményt.

A twitter-poszt hamar elterjedt a neten és most az egész világ azt nyomozza, pontosan mi is történik a 23 másodperces videón, kik azok az emberek, akik kerti székkel terelik és végül lasszóval ügyesen el is kapják a tigrist. Na és persze azt is, hogy honnan a fenéből került az utcára egy tigris.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában