A mangó csodás gyümölcs: intenzív, aromás vitaminbomba, amit koktéloktól kezdve friss salátákon át a chutneykig ezerféle módon fogyaszthatunk. De hogyan kell az ovális, tojásdad alakú gyümölcsöt úgy felvágni, hogy egy forgács se vesszen kárba és te se metéld le a kezedet közben? Szerencsére van egy tizenöt másodperces videónk, amiből elsajátíthatod a trükköt.

Tehát a szertartás lényege annyi, hogy három darabra kell vágni, majd a két ovális részt egy pohár szélén finoman lehúzni (ahelyett, hogy késsel próbálnánk kimarcangolni a félgömbből a mangódarabokat). Cseles. Nagyon cseles.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ezekből a fotelekből még nagyobb élmény filmet vagy meccset nézni

Magyarország ásványvíz-forrásai túracélpontnak is tökéletesek

Magyar lakásba magyar bútort – és ne is akármilyet, minőségit!

További cikkeink a témában
Szinte papírvékony, mégis brutális teljesítményre képes a laptop, ami maga a stílus
Hirdetés