Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Workstation kabinkoncepció árnyas fák alatt, zöld környezetben elhelyezve igazán inspiráló munkakörnyezet lehet.

A Hello Wood Studió művészeti tábornak indult tíz éve és mára valami nagyon furcsa dologgá nőtte ki magát. Nemzetközi képzőművész-építész közösséggé vált, ahol nagyon izgalmas dolgok születnek, amelyek ráadásul a megvásárolható termék állapotáig is képesek eljutni. Ilyen legújabb koncepciójuk is, amelyet a koronavírus-járvány idején korábban elképzelhetetlen tempóban és léptékben elterjedt home office intézménye ihletett.

A Workstation egy érdekes geometriájú fa-üveg kabinkompozíció, mely egyszemélyes iroda, pihenőhely, kreatív alkotóstúdió és a gyerekkor székből-plédből tákolt bunkereit felidéző elvonulós menedék egyben.

Ő itt a Workstation: egy nyolc négyzetméteres, különleges formájú és belvilágú, hő és hangszigetelt kisház

Fa vázszerkezet, hétcentis kőzetgyapot szigetelés, 9 mm-es nyír rétegelt lemez belső burkolat, 15 mm-es kültéri rétegelt lemez külső burkolat, 68*83 mm-es borovi fenyő tokszerkezet a nyílászáróknál

Területigény: 4,34 x 3,40 x 3,60 méter. Külső magasság (lábakkal): 3,6, belmagasság: 2,6 méter

A kulcsrakész kabint a gyártó kérésre klímával-fűtéssel, integrált audio- és videorendszerrel, hangulatvilágítással is felszereli. Az elektromos bekötés és néhány konnektor alapfelszerelés

A Workstation kabin ára mindig az egyedi megrendelésben foglalt igényeknek megfelelően alakul. A gyártó nem is szívesen közöl pontos összeget, de ez nem egy barkácsáruházi sufni, hanem kézzel készült, igényes, prémium minőségű termék - nagyjából egy kompakt autó árában lehet gondolkodni vele kapcsolatban. Képek: Darab Zsuzsa (Hello Wood)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.