Bombajó recept, nem kell félni tőle, és a csajod meg a haverjaid imádni fogják. Egymilliárd indiai nem tévedhet!

Elsőnek itt a videó, hogy képbe hozzunk.

Te nem leszel meg nyolcvan másodperc alatt, de a végeredmény ugyanilyen jó lesz. Mondjuk, mi kell hozzá.

Hozzávalók

  • 2 db nagy csirkemell
  • só és bors
  • 1 tk csilipor
  • fél tk őrölt kömény
  • 6 ek vaj
  • fél hagyma felkockázva
  • 3 tk garam masala
  • 1 tk kömény
  • 1 tk cayenne bors
  • 1 ek őrölt gyömbér
  • 3 gerezd lereszelt fokhagyma
  • 2-3 dl víz
  • 2-3 dl tejszín
  • 4 dl paradicsomszósz
  • 1 csokor koriander
  • rizs

A videóban megtalálod a know howt, a lényeg a fűszerekben rejlik, és abbban, hogy a paradicsomos lét lassan sűrítsük vissza, közben a csirkehús is megfő. Rizzsel érdemes tálalni, a tetejét pedig szórjuk meg korianderrel. Az alapanyagok beszerzése nem bonyolult, és nem is drágák, ráadásul több hónapig kitartanak majd.

De ha neked ez sok, akkor van egy kényelmesebb megoldás: a Netpincérről (belépés után) kiválasztasz egy számodra izgalmas vajas csirkét, megrendeled és amíg megjön, közben nyitsz egy sört, csak hogy hasznosan töltsd a kiszállítási időt!

A kiválasztásban sokat segít, hogy a vendégek már értékelték előtted őket, így érdemes a 90% fölöttieket megtámadni, és azok közül választani.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

Kicsit megszédültünk, ápolónőre lenne szükségünk

További cikkeink a témában