Bár „csak” egy szendó, mégis igazi ízszimfónia tud lenni.

Pastrami húst otthoni körülmények között is el lehet készíteni, de lehet vásárolni is, a többi hozzávaló pedig könnyen beszerezhető. Csak rozskenyér, sauerkraut, vaj, Ezer-sziget öntet, sajt és az említett füstölt marha vagy disznóhús kell hozzá, és kész is ez a füstös ízű, mégis szaftos remekmű.

Pazar!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
34% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
66% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés