A halászlé meg a bejgli mellé legyen már valami más is, érted.
Itt a videó kedvcsinálónak, ha esetleg nem tudtad volna, hogy fasírtot készíteni nem rakétatudomány.
Na, fogjunk neki!
Hozzávalók:
1 db baguette
2 csésze páclé
20 l átsült fasírt
2 csésze reszelt mozzarella
1 csésze őrölt parmezán
¼ csésze apróra vágott bazsalikom
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. Vágd fel a baguette-et kb 3 centis kockákra, majd pakold be őket egy jénaiba. Öntsd rájuk a páclét, majd szórj egy csészényi mozzarellát a tetejére. Fészkeld be a fasírtokat a kenyérkockák közé, majd öntsd ki a maradék páclét, és szórd az egsz tetejére a maradék mozzarellát. A parmezán háromnegyede is mehet rá, a többi díszítésnek kell majd tálalás előtt. Süsd az egészet 20 percig, vagy amíg a sajt kezd megbarnulni. A maradélk parmezán és bazsalikom mehet a tetejére tálaláskor!
Bon ápétit!
Ha meghoztuk a kedved, de nincs időd főzni, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.