Nincs szénhidrát, csak finom hús és zöldségek!

Itt egy gyorsított videó kedvcsinálónak!

Hozzávalók

0,5 kiló hátszín
só és bors
2 ek olaj
2 db római saláta feldarabolva
3 keményre főtt tojás felszeletelve
2 csészényi koktélparadicsom elfelezve
2 db avokádó
3 ek Cézár salátaöntet

Elkészítés

Sózd és borsozd a hátszínt, majd forró serpenyőben süsd mindkét oldalát kb. két percig.
Pihentesd a húst tíz percig, majd szeleteld fel.
Egy nagy tálba tedd bele a salátát, a felkockázott avokádót, főtt tojást, paradicsomot és a steaket, majd öntsd rá a salátaöntetet és keverd össze.

Bon apétit!

Nem bonyolult, igaz? Ha tetszik, de most nincs időd elkészíteni, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendeld meg magadnak! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Megnyugtató harmónia árad ebből a sintrai házból

Ezért a lányért lefutnánk az Ultrabalatont

További cikkeink a témában