Jobb lesz, mint a bolti!

A Chef Steps bemutatja, hogyan gyártsd le kedvenc tunkolnivalódat. Kell hozzá 400 g paradicsompüré, 200 gramm glükóz, 400 gramm desztillált ecet, 80 gramm cukor, egy kevés fokhagyma, xantángumi, ami egy természetes poliszacharid, aztán már csak jól össze kell mixelni a hozzávalókat.

Jól néz ki!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
10% Naná, és nagyon keményen.
46% Igen, de menedzselhető.
44% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés