Aki szereti a részeges gyümölcsöket, az ne hagyja ki ezt a klasszikus nyári fogást.

A know how nem túl bonyolult: lékeljük meg a dinnyét olyan mélyen, hogy beleférjen az üveg nyaka. Stabilizáljuk a gyümölcsöt (ami technikailag zöldség, mint tudjuk), majd a vodkát helyezzük a dinnyébe. Hagyjuk így hat–hét órát, vagy amíg felszívja a dinnye. A szerencsés természetesen az, ha mindez a hűtőben történik meg, vagyis eleve hidegen vehetjük ki az immáron cseppet sem ártatlan görögdinnyét a fridzsiderből.

A dinnye folyadéktartalma 90–95 százalék, de ez kissé megnő a hét deci vodkának köszönhetően. Jó étvágyat!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ma van a nemzetközi Star Wars-nap, tudjuk, kivel néznénk végig a teljes szériát

Megnyugtató harmónia árad ebből a sintrai házból

További cikkeink a témában