Aki szereti a részeges gyümölcsöket, az ne hagyja ki ezt a klasszikus nyári fogást.

A know how nem túl bonyolult: lékeljük meg a dinnyét olyan mélyen, hogy beleférjen az üveg nyaka. Stabilizáljuk a gyümölcsöt (ami technikailag zöldség, mint tudjuk), majd a vodkát helyezzük a dinnyébe. Hagyjuk így hat–hét órát, vagy amíg felszívja a dinnye. A szerencsés természetesen az, ha mindez a hűtőben történik meg, vagyis eleve hidegen vehetjük ki az immáron cseppet sem ártatlan görögdinnyét a fridzsiderből.

A dinnye folyadéktartalma 90–95 százalék, de ez kissé megnő a hét deci vodkának köszönhetően. Jó étvágyat!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
53% Igen, de menedzselhető.
37% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés