Tortello al Rosso D’uovo, vagy az olasz kulinária művészi magaslatokban, mégis emberi közelségben. Sírunk.

A Mind of a chef című műsor látogatott el a római Trattoria Monti étterembe, ahol Franca Camerucci  mutatta meg a tojásos-ricottás tortelloni készítésének mikéntjét. A műsorvezető és szintén séf Gabrielle Hamilton inkább zavaró tényező, de tekintsünk el nagyvonalúan személyétől és koncentráljunk arra a hétköznapi mágiára, ami az olasz konyhaművészet.

Gyönyörű.

És mivel jól követhető, hogyan is készül ez a csoda, akár magad is megpróbálkozhatsz vele otthon. Ha nincs időd, akkor meg irány a Netpincér, ami tele van olasz éttermekkel (is), és rendelj magadnak egy tuti tortellonit!

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés