Őrület, amit egy japán professzor kitalált. Jön a lökéshullám, és máris szívószállal ihatsz egy paradicsom belsejéből. A hét kattant videója.

A japán Kagome élelmiszeripari vállalat rukkolt elő ezzel a látványos videóval, amiben mindenféle zöldségek belsejét pépesítik víz alatti lökéshullámokkal. A trükk Dr. Shigeru Itó, a Kumamoto Egyetem professzorának nevéhez fűződik, a helyszín a Pulsed Power Japan laboratóriuma volt.

Hogy is mondjuk… elég japán módja a gyümölcslé készítésnek.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
53% Igen, de menedzselhető.
36% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés