Őrület, amit egy japán professzor kitalált. Jön a lökéshullám, és máris szívószállal ihatsz egy paradicsom belsejéből. A hét kattant videója.

A japán Kagome élelmiszeripari vállalat rukkolt elő ezzel a látványos videóval, amiben mindenféle zöldségek belsejét pépesítik víz alatti lökéshullámokkal. A trükk Dr. Shigeru Itó, a Kumamoto Egyetem professzorának nevéhez fűződik, a helyszín a Pulsed Power Japan laboratóriuma volt.

Hogy is mondjuk… elég japán módja a gyümölcslé készítésnek.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés