Konyhai mágia jön, méghozzá Harry Potter szinten.

Só, fűszernövények és cukor keverékében ülteti bele a hölgy a tojássárgáját, majd befedi őket, és két napig (!) pácolja őket a hűtőben. Itt jön a varázslat: a sárgája a só nedvelszívó hatásának köszönhetően megszilárdul, majd átkerülnek egy dehidratálóba, hogy a még benne lévő nedvesség is elpárolódjon. Így egy szilárd tojást kapunk, ami sós-fűszeres ízvilággal rendelkezik. A séf a végén még bemutat pár felhasználási megoldást, például ráreszeli (!) egy salátára.

Mi még nem készítettünk így tojást, de annyira pompa és különleges megoldás, hogy biztosan ki fogjuk próbálni.

(Forrás: Sploid)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ezért a lányért lefutnánk az Ultrabalatont

Különös jelentést kapnak a vízből kibukkanó graffitik

További cikkeink a témában