Konyhai mágia jön, méghozzá Harry Potter szinten.

Só, fűszernövények és cukor keverékében ülteti bele a hölgy a tojássárgáját, majd befedi őket, és két napig (!) pácolja őket a hűtőben. Itt jön a varázslat: a sárgája a só nedvelszívó hatásának köszönhetően megszilárdul, majd átkerülnek egy dehidratálóba, hogy a még benne lévő nedvesség is elpárolódjon. Így egy szilárd tojást kapunk, ami sós-fűszeres ízvilággal rendelkezik. A séf a végén még bemutat pár felhasználási megoldást, például ráreszeli (!) egy salátára.

Mi még nem készítettünk így tojást, de annyira pompa és különleges megoldás, hogy biztosan ki fogjuk próbálni.

(Forrás: Sploid)

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
36% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés