A vízszintesen csíkos ruhadarabokról sok esetben a matrózok jutnak az ember eszébe. A csíkos póló rengetegféle modern változatát találhatjuk meg az üzletekben idén tavasszal, így most adunk három tippet, hogyan építheted be néhány konkrét összeállításba, és hogyan adhatsz a megjelenésednek némi matrózos beütést.

Habár ez az ASOS felső nem kék-fehér csíkos, azért első szettünk teljes egészében hozza a tengeri hangulatot. Már csak egy világoskék, koptatott farmert kell hozzácsapni, meg ugye két, színben passzoló kiegészítőt, és már mehetsz is vitorlát bontani. Persze az utcára is bátran lerongyolhatsz ebben a cuccban.

A második szettben a főszerepet egy, a Topmantől származó póló játssza. A fekete-fehér színhez dobhatunk egy élénk színű nadrágot, amit a halványkék zakó elegánssá tesz, a vitorlás cipő pedig felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.

Forróbb nyári napokhoz keress egy csíkos trikót, amit egy világos, élénk színű nadrággal, egy tompább színű cipővel, és egy ötletes, vasmacskát formázó kiegészítővel felturbózhatsz. A vízpartra ugyebár nem kell túl sok ruha, ebben nem is fogsz megsülni, mégis jól mutat.

A tengerészek arcszőrben sem utolsók, nemrég összeszedtük a filmtörténelem legemlékezetesebb szakállait! Láttad már a tízes listát?

És ezt olvastad már?
Vízre szállni a nyári hőségben felér egy valódi terápiával