A 24 éves Heidy Pandora úgy gondolja, csak azért kritizálják mások, mert féltékenyek rá.

A csinos és fiatal nő elmondás alapján két éven át depresszióval küzdött, míg végül egy online társkereső mentette meg az életét. A végtelen elkeseredettségét az eredményezte, hogy önerőből nem tudta finanszírozni az utazgatást, amire mindig is vágyakozott.

Jelenleg viszont már sokkal jobb kedve van, saját magát pedig "főállású utazóként" írja le. A Miss Travel weboldalt már 3 éve használja, ennyi idő alatt pedig 20 egzotikus országba sikerült eljutnia. Megjárta már többek között Dubajt, Marokkót és Hawaiit is.

A korábban masszőrként dolgozó lány a Sun kérdéseire válaszolva elmondta, hogy a férfiak közül, akik fizetik az útjait, elég sokan házasok. Heidy ebben nem lát semmi kivetnivalót. elmondása szerint

ha egy házas férfi nem boldog, úgyis máshol fog vigaszt keresni. A legtöbbjüknek már úgysincs szexuális viszonya a feleségével.

Heidy természetesen közben nagyon szeretné megtalálni az igazit, ám eddig ez nem jött össze. A különböző pasik által fizetett utazások alkalmával nem érzi úgy, hogy kötelező lenne lefeküdnie a férfiakkal, erre nem is kerül sor minden egyes alkalommal.

Nem fekszem le mindegyikükkel. Ha kialakul köztünk valami, akkor megtörténik a dolog, de ha nem, akkor csak elszórakozunk vagy visszajövök.

Ja, ha nem fekszik le mindegyikkel, akkor már teljesen érhető is a dolog, nem igaz? Azt persze még hozzátette, hogy ő bizony semmiért nem fizet az utazás alatt, hiszen a saját jövőjére gyűjt. És hogy mit szól a negatív kommentekhez, amelyeket a közösségi oldalakon kap? Szerinte az egészet az irigység okozza, ő ugyanis egyáltalán nem a pénzre hajt, csupán szeretné beutazni a világot.

Ez viszont elég drága mulatság, így kerülnek a képbe a gazdag és társaságra éhes, sok esetben házas férfiak, akik örömmel finanszírozzák ezt a hobbit, némi ellenszolgáltatás fejében. Heidy ragaszkodik hozzá, hogy ő plusz pénzt nem kér, ám a hírek szerint már elég sok drága ajándék landolt nála. Hogy ezek ellen mennyire tiltakozott, azt csak sejteni lehet...

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés