Vasalat nélküli, energianyerő dizájnablak Photovoltaik napelemes reluxával, ujjlenyomatra nyíló ajtó a passzívház-specialista Internorm legfrissebb újdonságai.

Felmerült benned valaha, hogy az ablakod segítségével akár fűthetsz is? A fűtési energia 25–30 százalékát a nyílászárókon keresztül veszíted el, így nem árt egy kis fejszámolás, mennyire energiatakarékos a lakásod: egy megfelelő hőszigetelésű ablakkal a fűtési költség akár 30 százalékát is megspórolhatod.

Napenergia-felhasználás a mágikus SOLAR+ üveggel

Ha egyelőre drágálljuk a napenergia-hasznosító berendezéseket, tehetünk egy egyszerűbb lépést a környezettudatosság és az energiamegtakarítás irányába. Hódít a háromrétegű ablak ésszerű divatja, az azonban kevesebb fényt enged át, mint kétrétegű társa. Az Internorm SOLAR+ üvege több napenergiát is beenged, amely segít a lakás felfűtésében is.

A kardinális Uw- és g-értékek

Kizárólag a teljes ablakszerkezet hőátbocsátási tényezőjét érdemes vizsgálni, vagyis az úgynevezett Uw-értéket: ez minél alacsonyabb, annál jobb. Az Internorm SOLAR+ üvegei a piacon egyedülálló Uw=0,63 W/m2K értéket is elérik. Az úgynevezett g-érték pedig azt mutatja meg, hogy az üveg mennyire engedi át a napenergiát. A háromrétegű üvegekre az 50 százalék körüli érték jellemző, míg az Internorm SOLAR+ üvegek g-értéke 61 százalék, így az energianyereség akár 20%-kal nagyobb lehet, mint a hagyományos üvegeknél.

I-tec: az ablaktechnológia 2013-as forradalma

Az Európában piacvezető Internorm mintegy nyolcvan éve az ablak-innováció fellegvára, idén négy újdonsággal is előrukkolt. A piacon egyedülálló, szinte láthatatlan vasalatrendszerről, az integrált I-tec szellőzőről és a többi Internorm-fejlesztésről a hivatalos honlapon tudhatsz meg többet: ablak-internorm.hu.

Photovoltaik reluxa, ajtó ujjlenyomat-olvasóval és Construma-díjas KF500 ablak

További érdekesség a környezetbarát napelemmel működő reluxa, míg a Thermo Portál a biometria terén piacvezető EKEY kiforrott technológiáját alkalmazza, így az integrált ujjlenyomat leválthatja a hagyományos kulcsot. Az új technológiáknak köszönhetően az Internorm 2013-ban Construma-díjat nyert KF500 ablakával, amely minden idők legjobb hőszigetelésével bír.

Mi az a passzívházablak?

A passzívház minősítésű termékek a legszigorúbb energiatakarékossági elveknek felelnek meg. A passzívházaknál nemzetközileg megengedett legmagasabb Uw-érték 0,8 W/m2K, de az Internorm leginnovatívabb ablakai még ezt is túlszárnyalják. Nézd meg, hogy a passzívház nyílt napon a hazánkban látogatható tizenhat házból tizenháromba miért Internorm ablakot építettek!

Luxusautókhoz mérhető vevőelégedettségi rendszer

A vállalat az egyik német luxusautómárkához hasonlóan az építőiparban kuriózumnak számító vevőelégedettségi rendszert is kidolgozott: olvasd el, hogyan működik ez!

Tavaszi felújítási akció

Az Internorm tavaszi akciójában a háromrétegű SOLAR+ üvegezést két réteg áráért kínálja, az alumíniumborítást pedig grátiszként biztosítja. Nézd meg, ablakvásárlás esetén milyen további extra kedvezményeket kaphatsz!

(x)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Már most felkészülnénk a júniusi választásokra ezzel a spanyol lánnyal

További cikkeink a témában