Hét egészen pikáns és férfidomináns szexpozitúra jön, amivel érdemben húzhatod fel a tavasz zászlaját.

Minket per pillanat a legkevésbé sem érdekel, ha ez a tavasz még csak amolyan ál-tavasz és visszaüthet egy jobbhoroggal a hidegebb idő – mi simán csak élvezzük az egyre enyhébb napokat és a felbukkanó hóvirágokat, na meg a kevésbé nyálasan bimbózó vágyakat is, amire most mutatunk hét karcos és férfidomináns szexpózt.

Rántsd magadra

Ha szereted a tárgyiasító pózokat keverni a szemkontaktus erotikájával, akkor ez a póz tökéletes. Úgy ránthatod magadra a barátnődet, akár egy gumibabát, hogy a saját kellemes ütemedben „elégítsd ki vele magad”. Szerintünk nagyon szexi.

A teljes kiszolgáltatottság

Elég comb- és hasizomfejlesztő a hölgynek, neked pedig elég farokkeményítő póz ez, amiben a nő a fülei mellett tartja a lábát és totális bejutást biztosít.

Hajmarkolós kutyapóz

Te az ágy mögött állsz, ő az ágyon térdel – és ezúttal ahelyett, hogy szép ívben lehajolna, te a hajánál fogva felrántod őt és így diktálod az ütemet. Javallottak a szexkiegészítők – például egy csiklóizgató, amivel így brutál szexin izgathatod a barátnődet, vagy épp ő magát, egészen a garantált orgazmusig.

A leuraló kutyapóz

A nő itt könyökre támaszkodva, fenekét feltolva várja a hímtagodat, amit te majdhogynem állva teszel fölülről belé. Ez a nagyon vad póz emellett pazar anális garázdálkodásokhoz is – akár egy análkúppal, akár csak az ujjaddal – de mindenképp síkosítóval.

Párnacsomag

Csomagold magad alá a párodat ebben a fűtött pózban, ahol a legjobb behatolási szög érdekében ajánlott egy-két párnát a nő csípője alá helyezni.

A kényelmed szolgája

Valahol nagyon lealacsonyító, de mégis rettentően szexi ez a póz, ahol te az ágyon térdelsz, a nő az ágy előtt lehajolva áll, te pedig király módjára döngeted az előtted rezgő szexiséget.

Rántott kutyapóz

Úgy hangzik, mint egy perverz étel neve – de mondjuk ha eléggé ki vagy éhezve a partneredre, akkor tényleg ez a póz lehet a főfogás. Te térdelsz, a nő pedig a feneked fölött összekulcsolja a lábát, miközben te féktelen ütemben magadra ránthatod őt, amíg csak bírjátok szuflával (ugyanis a hölgynek is elég karcos póz ez).

Ha pedig szexpózok mellett pikáns szexkiegészítők is érdekelnek, akkor irány a vágyaim.hu szexshop végtelen kelléktára! Dagadó tavaszt kívánunk!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában