A Croque Madame olyan, hogy ha egy tízes skálán 6-os másnaposságod van, három harapás után már csak négyes szinten leszel rosszul. Egy ajándék.

Kris Moriningstar a Los Angeles-i Terrine étterem séfje, így a Croque Madame-nál bonyolultabb dolgokat is el tud készíteni. de a francia eredetű étel olyan, amit egy profi is szívesen készít el, és ha már neki fog, akkor az de luxe színvonalú lesz.

Ilyen a kenyér, a sonka, a sajt és a bechamel szósz orgiája. Csodálatos!

Ez is érdekelhet:

Bisztrót nyitott a balatoni hentes, akinél órákat hajlandóak várni a vásárlók - Roadster

"Tavaly nyáron hatvan percet kellett várni a vásárlóknak, hogy a pulthoz érjenek" - kezd bele Kocsis Jenő, a balatonkenesei Pörc tulajdonosa, mikor arról kérdezzük, miért nyitottak idén bisztrót a delikátbolt mellé. Közben saját fűszerezésű sült kolbászokat, gigantikus burgert göngyölt oldalassal, és lágy túrógombócot kóstolunk a teraszon.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
36% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés