Ezek az izlandiak nem viccelnek. Előbb Björk, most meg ez.

Egy élelmes arc úgy döntött, hogy a teljes organikusság jegyében nem fog áramot pazarolni, hanem fogja a teljes kiőrlésű rozskenyerét, és beteszi egy gejzírbe. Meg is tehette, ugyanis a Laugarvatn földje tulajdonképpen egy természetes sütő vagy kemence, mivel a talaj maga kábé 100 Celsius fokos. Barátunk egy lábasban 24 órára elásta a még nyers kenyértésztát, és másnap kivette. Az eredményt nézd meg magad.

Izlandon a pékek ásóval készítenek kenyeret. Készen vagyunk.

Ha megtetszett a kenyér vagy bármilyen másféle harapnivaló gondolata, de nincs kedved/időd elkészíteni, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
53% Igen, de menedzselhető.
37% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés