Ezek az izlandiak nem viccelnek. Előbb Björk, most meg ez.

Egy élelmes arc úgy döntött, hogy a teljes organikusság jegyében nem fog áramot pazarolni, hanem fogja a teljes kiőrlésű rozskenyerét, és beteszi egy gejzírbe. Meg is tehette, ugyanis a Laugarvatn földje tulajdonképpen egy természetes sütő vagy kemence, mivel a talaj maga kábé 100 Celsius fokos. Barátunk egy lábasban 24 órára elásta a még nyers kenyértésztát, és másnap kivette. Az eredményt nézd meg magad.

Izlandon a pékek ásóval készítenek kenyeret. Készen vagyunk.

Ha megtetszett a kenyér vagy bármilyen másféle harapnivaló gondolata, de nincs kedved/időd elkészíteni, akkor irány a Netpincér, ahol a címed megadása után már választhatsz is a jobbnál jobb opciók között. Mindent bele!

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
38% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés