Egy kerékpáros közlekedő számára az izgalmakat a belvárosban leggyakrabban suttyó sofőrök okozzák. De ennek nem kell így lennie!

Mert okozhatjuk azokat magunknak is.

Például tekinthetünk úgy a városra, mint bejárandó terepasztalra, ami folyamatos kihívásokkal béleli ki kora reggeli, munkába tekerő elménket. Mert miért is haladnánk mindig a jól bejárt utakon? Felkértük Jamrik András triálbringást, hogy az ő saját, rutinos múltjából mutasson meg pár dolgot, amikre nem mondjuk, hogy egy-az-egyben kell azokat leutánozni,

de egyes elemeivel négyzetre emelhetjük a magabiztosságunkat.

Például nem kell, hogy egy lépcső az utunkat állja. Hanem:

András szerint természetszerűen nagyon fontos a tudományok elsajátítása végett a sok, kitartó gyakorlás, és a maximális koncentráció. Nem jó, ha elvonja közben bármi a figyelmünket, mert például egy ilyen jelentsor közben hirtelen támadt viszketésre fejet vakarni, közben egykézzel küzdeni a lépcsőn kellemetlen, akár a kórházban töltött órák számát is növelheti az ügy. (Pláne, ugye, hogy a reklámokból már jól tudjuk, hogy a viszketés az bizony olyan komoly életveszély előszobája, mint a korpa!!!)

A tanulság ebből nem az, hogy ne csináljuk, hanem inkább legyenek rendben a körülmények! A fejviszketésre mondjuk megoldás lehet a remek új Head & Shoulders Instant Relief, a meredek lépcsőkre meg az éles helyzetekre pedig a helyes, gyors döntések, és életigenlő magatartás.

Figyelem, a fentiekhez természetesen nem rossz, ha megfelelő biciklivel rendelkezünk, és ezek nem feltétlenül a merev vázas országúti suhanógépek. Viszont mi már meggyőztük magunkat, hogy az ő tulajdonosaik is nyerészkedhetnek a videókból - hiszen mégiscsak kinetikus energiákról és finommotoros képességekről beszélünk.

A videókból, igen, mert jön még több is! A következő két részt napokon belül megtalálod itt a Playeren!

És ezt olvastad már?
Larát már láttuk, de szívesen megnézzük felső nélkül is