A belga színész-harcművész továbbra is irigylésre méltó fizikummal bír, minden kétséget kizáróan még most is szét tudná rúgni a seggünket.

Durva belegondolni, hogy már évtizedek teltek el azóta, hogy Jean-Claude Van Damme feltűnt olyan filmekben, mint a Véres játék, a Kickboxer, a Tökéletes katona vagy éppen az Időzsaru. Most azonban újra feltűnt az Amazon Prime új sorozatában, ami december 15-én debütált. Ez pedig nem más, mint a Jean-Claude Van Johnson, aminek az előzetesét itt gyorsan meg is nézheted:

Érdekes, hogy a sorozatban a színész tulajdonképpen saját maga kitalált verzióját alakítja, vagyis egy idősödő akciósztárt, aki valójában egy titkos ügynök. Egy ilyen szerep miatt persze újra rá kellett kapcsolnia az edzésre, na nem mintha bármikor is túlzottan elengedte volna magát. A Men's Health kérdésére azt is elárulta, hogyan szokott gyúrni:

Ma reggel is edzettem. Kerékpároztam, majd 40 percig súlyzózás, kickbox és nyújtás következett.

Az is kiderült, hogy naponta 2-3 izomcsoportot szokott megdolgoztatni, méghozzá a következő elosztásban:

Mondjuk amikor mellezek, bicepsz és alkar megy mellé, a következő napon hát, tricepsz és vádli, aztán pedig lábak és has. Egy nap edzés, utána egy nap pihenő. Háromszor egy héten kardiózok is

- mesélte Van Damme, aki arról is beszélt, hogy néha egy kis csemegét is engedélyez magának. A zabpelyhes sütit és a kávét például imádja. De hogy a sok edzés mellett mégis minek köszönheti, hogy így 60 felé is ilyen jó kondiban van? Ezt is elárulta:

Szerintem azért van, mert nagyon fiatalon elkezdtem edzeni. A hajlékonyságot javító edzéseket imádtam, ezektől kimondottan rugalmassá váltak az izmaim. Szintén jó géneket örököltem a szüleimtől, ez a DNS pedig nagyon fontos. Anyám és apám bőre kifogástalan

Valószínűleg Jean Titus is kiváló géneket örökölhetett, ő ugyanis 50 évesen néz ki úgy, hogy azt minden 25 éves csak irigykedve nézi:

(via)

És ezt olvastad már?
Több mint négyezer raklapból épített Colosseumot a Hello Wood