Sokkal többet megtudhatsz a párkapcsolatodról a csajod orgazmusából, mint gondolnád.

Nem friss, de örök érvényű info következik. Egy 2013-as tanulmány megállapította, hogy azok a nők, akik színlelik a kielégülést, nagyobb valószínűséggel csalják meg, vagy csalták már meg a párjukat, mint azok, akik tényleg eljutnak a csúcsra.

A vizsgálatban 138 nő és 121 férfi vett részt – elmondásuk szerint mindannyian kiegyensúlyozott párkapcsolatban éltek a kutatás időpontjában.

A nőket orgazmusuk gyakoriságáról és intenzitásáról kérdezték, és a férfiaknál is erre voltak kíváncsiak barátnőjükre vonatkozóan. A résztvevőknek arra is válaszolniuk kellett, hogy valaha megcsalták-e párjukat, illetve elképzelhetőnek tartják-e, hogy megtörténjen ez a jövőben, és ugyanezek a kérdéseket kapták párjuk tekintetében.

És a lényeg:

A szakemberek megállapították, hogy a női hűtlenség szorosan összefügg szimulált elélvezéssel: minél több orgazmust játszott meg egy nő, annál nagyobb valószínűséggel fordult elő, hogy megcsalta a párját, és/vagy tartja elképzelhetőnek a félrelépést is.

Az van, hogy...

Ha megcsal, az azért van, mert valamit nem kap meg tőled, amire szüksége van, és ezt a valamit másnál keresi, és másnál is találja meg. Lehet ez érzelmi vagy testi szükséglet hiánya, de igazából tökmindegy is, mert a lényeg, hogy valami nem oké köztetek. Mivel viszont jófej, rendes vagy (vele), és mert még szeret is téged/ragaszkodik hozzád, vagy mert csak simán nem akarja, hogy bármit is észrevegyél, vagy megbántódj, ezért eljátssza neked, hogy te mekkora király vagy az ágyban.

A kérdés persze az, észreveszed-e, hogy csak szimulálja az orgazmust, vagy felismered-e egyáltalán, ha valami nem oké úgy alapból a párkapcsolatodban, és ha igen, akkor leülsz-e vele beszélni. Na?

És az megvan, honnan tudhatod, hogy rád van kattanva a csaj?

Biztos jelek, hogy rád vágyik a csaj

(Forrás: The National Center for Biotechnology Information)

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában