Hóember zokniból és teniszlabdából, gyertyatartó PET palackból, csokifüzér fogasból: a karácsonyi dekor újrahasznosítással is megoldható, erre mutatunk sok jó tippet.

Közeleg a karácsony. Már-már a nyakunkon van. A munka meg a körmünkre ég. Ötlet talán, idő alig, ajándék sehol, dekor pláne sehol. Az ajándék külön cikk témája, maradjunk most a dekornál.

Elismerem, először a nyitóképen szereplő kinyúlt macskát láttam meg. Aztán meg a Valentino Rossi sisakmintája alapján, MotoGP-fanoknak készült díszeket:

Na meg a garázskaput és a felfújható dínót egy naaagy online áruház kínálatából:

Hanem ezen a ponton úgy döntöttem, ha már foglalkozunk dekorral, miért ne tegyük értelmesen. Szóval becserkésztünk pár hasznos DIY videót, ami valódi segítséget jelenthet az ünnepek előtt. (A hangot viszont most némítsd le, a kedvesnek szánt aláfestő zene hosszabb távon igen kellemetlenné válhat.)

Az alábbi videót közel kétmillióan látták már, méltán: jégkrémes pálcikából, pezsgősdugóból, tobozból, PET palackból is készülhet pikk-pakk nagyon pöpec karácsonyi dísz. Nem kevesebb, mint 30 ötlet van itt, és garantáltan találsz köztük olyat, amit meg tudsz valósítani:

Eggyel nehezebb mutatványokat végeznek itt, de ha családi programnak fogod fel a dekoráció elkészítését, akkor lényegében meg is van az ünnepek előtti program:

És végül... tudjuk, hogy a WC-papír guriga is újrahasznosítható, de reinkarnálódhatna-e szebben, mint karácsonyi hópehelyként?:

(Fotók: Twitter)

Ez is érdekelhet:

Láttál már ennél cukibb karácsonyi villamost?

A Mikulás másodállásban villamost vezet Zürichben. Tudom, mert láttam.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Nagyon dögös ez a Dodge Hellcat, és ott van még mellette Ivett is

Ideje lenne elkezdenünk jógázni. Rositával

További cikkeink a témában