Valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy be tudjuk kategorizálni az embereket, meg tudjuk tippelni a foglalkozásukat, de legalábbis ha egy prostituáltról van szó, akkor azt azért kiszúrnánk. Aztán éles szituációban kiderül, hogy nem is olyan könnyű ezt kitalálni.

Az alábbi videó éppen egy ilyen esetet mutat be. A résztvevők megpróbálják kitalálni, hogy a mögöttük felsorakozó csoport tagjai vajon szexmunkások (ebbe a kategóriába elég sok minden benne van, a lényeg hogy a szexiparban dolgozik) vagy sem.

A csoportban pedig mindenféle ember megtalálható, igen vegyes bandát sikerült összegyűjteniük a forgatáshoz, ám nyilván ez volt a cél. Elég nagy összegben fogadnánk rá, hogy neked sem sikerül mindenkiről helyesen megtippelned, hogy vajon szexuális szolgáltatásokkal keresi-e a kenyerét.

Ugye, hogy nem is könnyű ez a feladat? A kedvenc részünk persze egyértelműen az, amikor a fiatal szőke lány egy fél banánt minden gond nélkül eltüntet a szájában. Az ő esetében egy kicsit könnyebb lehetett helyesen tippelni...

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés