Borotváról nem lehetett ennyit olvasni az interneten egészében véve, mint az elmúlt két hétben, mikor is a Skarp bejelentette: megalkották a borotvák atyaúristenét, a lézeresen szőrtelenítő Skarp borotvát. A Kickstarter viszont kiátkozta a projektet egyetlen baromi szimpla oknál fogva – azóta pedig már máshol nyomulnak a kamugyárosok.

Mi is lehoztuk nagy örömködve a Skarpot: hú de fasza, végre egy borotva, ami forradalmasíthatja az egész műfajt, mert mindenre megoldást kínál a szőrtüsző-gyulladástól kezdve a bőrirritáción át a véres vágásokig. Túl szép volt, hogy igaz legyen: az eredetileg 160 ezer dollár támogatásra kiírt Skarp lézerborotvát négymillió dollárra licitálta a zseniális konceptre éhes férfiközönség, csak hogy végül kiderüljön: nincs működő prototípus. A Kickstarter így nyilatkozott:

„A Skarp megsértette a szabályainkat, miszerint minden szponzorációra feltett terméknek fel kell mutatnia egy működő prototípust, viszont a Skarp 90 másodperces bemutatkozó videóján nem meggyőző, hogy működne a borotva.” 

Ezek után Kickstarterék határozatlan időre letiltották az oldalukról a lézerborotvát, akik már most elkezdtek az Indiegogo oldalán nyomulni (arról nincs infók, hogy a Kickstarteren támogatók visszakapták-e ezután a pénzüket, nagyon reméljük, hogy igen!). Az oldal látogatói már sokkal felkészültebbek: mindenki legalább két perces videót kér a Skarpról, amiben teljes arcszőrzetet távolít el a borotva.

Szóval, ha belefutsz valahol a lézerborotvába és már vennéd elő a bankkártyád, hogy megtámogasd, szerintünk tedd el inkább jó mélyre, amíg véglegesen ki nem derül, átverés-e az egész.

És ezt olvastad már?
Száz százalékig természetes a nap csaja