Plusz a legfittebb lány díját is odaítélték, és még a fitneszversenyzők között is győztest hirdettek a Lifestyle Day-en. Mutatjuk a közönségdíjasokat is.

Ötödik alkalommal, Lifestyle Day néven rendezte meg a BioTechUSA hagyományos, nyári női szépségversenyét. A döntősök között volt például ötgyerekes anyuka, táncművész, jogász, agrármérnök, rúdfitnesz oktató is. A négytagú zsűri olyan jó értelemben vett átlagos hölgyek közül választotta ki a három kategória nyertest, akik tudatosan élnek, igyekeznek egészségesen táplálkozni, sportolnak és személyes történetükkel másokat is motiválnak a fitt életre.

A legfittebb lánynak járó elismerést a 22 éves Barcson élő Veszprémi Nikolett vihette haza, aki táncművészként dolgozik. A BioTechUSA Fittest Girl 2021 cím újdonsült tulajdonosának munkájából adódóan a fitt életmód hatványozottan fontos, a tánc mellett a sajáttestsúlyos és súlyzós edzések is nagy szerepet kapnak a mindennapjaiban. Úgy gondolja, hogy a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz a lelki egyensúly is elengedhetetlen, amihez ő a jógát hívja segítségül.
Veszprémi Nikolett
A legfittebb anyukának járó elismerést és a BioTechUSA Fittest Mom 2021 címet a 35 éves szentlászlói Végh Adrienn vehette át. Adri egy ritka autoimmun betegségben szenved, sok ízületi műtéte volt, a sport sokat segít állapota megőrzésében. Agrármérnök szakon szerzett diplomát, állattenyésztéssel és -értékesítéssel foglalkozik, 15 éve lovasedzőként is dolgozik, díjugratás szakágban, rászoruló családok gyermekeinek tart edzéseket. Egy 2 éves kisfiú édesanyjaként saját példájával szeretne más anyukákat is motiválni, hogy szülés után, betegséggel küzdve is sportolhat az ember és élhet egészséges, kiegyensúlyozott életet.
Végh Adrienn
Az idei év újdonsága a fitneszversenyző kategória volt, amellyel közkívánatra bővítették a nevezési lehetőségeket. A BioTechUSA Fittest Competitor 2021 címet a 23 éves budapesti Rogácsi Lujza nyerte el. Lujzát veleszületett szívbillentyű rendellenességgel diagnosztizálták, ezért sem a szülei, sem az orvosok nem támogatták, hogy komolyabban sportoljon, ennek ellenére 16 éves korában belevágott, sőt, azóta sportszervezői és edzői képesítést is szerzett. Ebben az évben pedig a Lekli-Oczella Team tagjaként versenyezni is elkezdett. Példájával szeretne másokat is motiválni, hogy ne törődjenek bele az adott helyzetükbe, hanem merjenek harcolni az álmaikért és legyenek kitartóak.
Rogácsi Lujza

A közönségdíjasok:

Sándor Anita, BioTechUSA Fittest Mom 2021 közönségdíjas

Sándor Anita

Kiss Krisztina, BioTechUSA Fittest Competitor 2021 közönségdíjas

Kiss Krisztina

Breznay Rubina, BioTechUSA Fittest Girl 2021 közönségdíjas

Breznay Rubina
És ezt olvastad már?
A Déli-sarkon öt nap alatt egyszer sem kel fel vagy megy le a nap