Itt a válasz arra, amit mindig is tudni akartál. De az a helyzet, hogy nem minden tudás kellemes.

Melyik férfi ne töprengett volna már el azon, vajon miről fantáziálnak a nők önkielégítés közben? Na ugye. Most a világ egyik legnagyobb szexjáték-forgalmazó cége, a LoveHoney készített egy kutatást 4500 fő részvételével, melyből a következő huncut érdekességek derültek ki:

A nők 65, és a férfiak 59 százaléka rendszeresen maszturbál, még akkor is, ha stabil párkapcsolatban vannak. (Szóval a nők valamivel többször nyúlnak magukhoz, hoppá!)

A fantáziákat illetően mind a férfiak, mind pedig a nők első helyre tették, hogy leginkább a partnerükről fantáziálnak önkielégítés közben – milyen édes. A nők 60, a férfiak pedig 69 százalékban a párjukkal való szexuális élményről szoktak álmodozni, amíg lent kézimunkáznak.

A második helyezett fantáziaok azonban már kissé kiábrándítóbb. A kutatásban résztvevő nők 48, a férfiak pedig 58 százalékban egy exükről fantáziálnak, mikor izgatják magukat. Szóval, ha a barátnőd a bugyijába nyúl, van némi sansz, hogy az exére gondol. Ezt most igyekszünk nagyon, nagyon gyorsan elhessegetni.

A harmadik helyen a nők 43, a férfiak 57 százaléka pedig pornóból és erotikus oldalakból inspirálódott fantáziákkal repülnek a csúcsra (vagy konkrét pornónézéssel). A negyedik és ötödik legnépszerűbb maszturbálás-témák pedig a szerepjátékok és a BDSM, mindkét nemnél egyenlő, 30-30 százalék arányban.

A megkérdezettek egyöntetűen kijelentették, hogy a maszturbálás semennyit sem von le a partnerükkel való szexuális élet izgalmából, sőt, a nők többsége kijelentette, hogy gyakran hozzá is tesznek ezek a magányos orgazmuspercek a közös szexhez.

„A maszturbálás azért is jó, mert így egy monogám kapcsolat megtörése nélkül, a fantázia világában mindkét fél elkalandozhat a tiltott vizekre.”

- mondja Tracey Cox párkapcsolati tanácsadó és szakértő.

„A közös szexuális életbe bevezetett maszturbáció pedig újfent nagyon hasznos lehet, mert így meg tudjuk mutatni a partnerünknek, mi hogyan szeretjük izgatni magunkat.”

Szóval összességében a legtöbbünk szerint semmi baj nincs egy kis egészséges önkielégítéssel, ami még a kapcsolatnak is hasznos lehet. Leszámítva ezt az ex-dolgot. Ezt nagyon gyorsan ki akarjuk verni a fejünkből.

(Via: Maxim)

És ezt olvastad már?
Josefine miatt már nem az ABBA-lányok jutnak eszünkbe a svéd nőkről