A UWA kutatói szerint igenis rá tudunk bökni csupán arcról azokra, akik viszonyt folytatnak. Szerinted? Teszteld le magad ezen a tizenkét emberen! Súgunk: a tizenkét fő fele, azaz hat vétkes a megcsalásban. Nézzük, eltalálod-e, kik!

Na, jó alaposan átnézted azokat a huncut vagy épp bűnbánó tekinteteket és valamiért árulkodó arckifejezéseket? Megvan a hat tipped, aki viszonyt folytat a párkapcsolata mellett? Ha igen, de csakis akkor olvasd tovább, ugyanis mutatjuk a válaszokat!

1: Megcsaló

A hölgy huszonöt éves, Melnek hívják és két gyermeke apját csalta meg négyéves (vége felé nagyon boldogtalan) kapcsolat után. Ma boldog párkapcsolatban él az új fickóval.

2: Megcsaló

Malcolm, a hatvankilenc (hehe) éves taxisofőr idén harminc éves házassága alatt folytatott le egy hatéves viszonyt. Állítása szerint a kapcsolatuk akkoriban nagyon elhidegültek egymástól: a lakáshitelek, felelősség és a többi távol vitte őket egymástól, ekkor keresett kerülőúton boldogságot a férfi. Több évvel ezelőtt bevallotta a feleségének a tettét, aki megbocsájtotta a félrelépést és idén boldogan ünneplik a gyöngylakodalmukat vagy mit, szóval, hogy harminc éve házasok.

3: Hűséges

A harminchat éves Hannah teljes állású családanya, aki elvált férjétől, de nem azért, mert megcsalta – hároméves házasságuk alatt végig hűséges volt.

4: Hűséges

Ryan Doyle rendőrnyomozó harminchárom éves és immár tizenhárom éve él hűséges kapcsolatban, hét éve pedig boldog házasságban a feleségével.

5: Megcsaló 

Jon Wilson, az ötvenhét éves angol zenésznek egy koncert után becsúszott máshova is a furulya és megcsalta a feleségét, akivel négy évig voltak házasok.

6: Hűséges

Laura, a harminckilenc éves adminisztratív supervisor tizenkét éve nem kamatyolt félre és hűséges házasságban él negyvenkét éves festő férjével (akiről szintén ugyanezt reméljük).

7: Hűséges

Az őszinte kapcsolatokban és az egymás melletti kitartásban hisz Rik, aki harminchárom évesen jegyezte el idén két gyermeke anyját, a negyvenegy éves Katie-t.

8: Megcsaló 

Angela, a negyvenegy éves életvezetési tanácsadó (köszönjük, Angela, tőled szeretnénk kérni a tippeket) egy régi barátjával keveredett pár bor után a lepedők közé. Ekkor egy éve volt együtt a párjával, pár nap múlva bevallotta neki és az első dühroham után a fickó megbocsájtotta a vétket és azóta boldogan élnek együtt.

9: Hűséges

A harmincnyolc éves Hannah tizenegy éve hűséges feleség és anya, akit egyszer régen annyira megrázott, hogy egy barátja megcsalja, hogy azóta soha nem is gondolt ilyesmire: egyszerre tartja fájdalmas és tiszteletlen cselekedetnek.

10: Hűséges

A negyvennégy éves Bill öt éve hűséges férje szintén negyvennégy éves feleségének; soha nem tenne olyasmit, amivel megkockáztatná a felesége, Veronica elvesztését.

11: Megcsaló

Abbie-nak kétéves volt az első fia, mikor belefutott egy idegenbe, aki úgy megtetszett neki, hogy meg sem állt a nadrágjáig. Miután bevallotta, párja megbocsájtotta az esetet, utána még feleségül is vette, de soha nem tudott már megbízni benne igazán, így a kapcsolatuk válással ért véget.

12: Megcsaló

Julian, a negyvenkilenc éves filmrendező 1995-ben megcsalta a barátnőjét, akivel akkor fél éve távkapcsolatot folytattak. Julian beleesett egy spanyol hölgybe, akivel akkora hathetes afférba keveredtek, amiből lett egy gyerek is. Akkori szerelmének töredelmesen bevallotta a dolgot, de a hölgy ezek után kidobta. Annyira megrázta az eset, hogy azóta Julian (saját bevallása szerint) minden barátnőjéhez hűséges.

Na, hányat találtál el?

Ez is érdekelhet:

Kreatív utazási tippek, hogy 2020 igazán emlékezetes év legyen

Rugaszkodjunk el a régi vágású újévi fogadalmaktól, és inkább tervezzünk, ötleteljünk, legyünk kreatívak!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában