A nyári melegben egy kemény edzés előtt valahogy nem kívánja az ember a forró csésze kávét, holott a hatása nem jönne rosszul. Itt jön a képbe a Black Hydro, a világ legtutibb koffeintartalmú ásványvize.

Ezt a különleges vizet ugyanazok gyártják, mint a híres(en ütős) Black Insomnia Coffee-t. Van tehát tapasztalatuk a koffeines italok területén. Új termékükkel pedig betömnék a piaci rést, ilyesmire ugyanis bőven lehet igény.

Persze különböző energiaitalokkal eddig is pörgethetted magad, ám a Black Hydro nem tartalmaz cukrot, üres kalóriákat, sem egyéb káros kemikáliákat. Egyszerűen csak feltölt energiával, miközben a hidratációról is gondoskodik. Ez pedig nem egy elhanyagolható szempont, hiszen sokan nem isznak elég vizet. Ezzel az itallal akár egy kellemetlen másnapot is azonnal szebbé varázsolhatsz, elvégre felébredsz tőle és még a folyadékbevitel is megvan.

Az 500 ml-es palackokba 100 mg koffein kerül. Ha neked is szükséged lenne egy kis energialöketre edzés előtt/közben vagy szeptembertől a fontosabb prezentációk/vizsgák előtt, a gyártó hivatalos oldaláról lehet rendelni.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés