Méltóképpen lehet megünnepelni október 21-én Marty és Doki érkezését, akik ha itt maradnak, akár beugorhatnak egy jó kis Mardukra is Budapesten. Mondjuk, hol érdemes ott lenni a héten buliszempontból.

Az IGAZI Vissza a jövőbe party!

Ötkert, október 21. 21:00

A legendás Vissza a jövőbe trilógia 2. részében Marty McFly 2015. október 21-én érkezik meg a repülő DeLorean-nel, hogy a gyerekei körmére nézzen. Ezen a napon rendezik AZ IGAZI Vissza a jövőbe party-t az Ötkertben. Eljött a nap, amikor Marty és Doki megérkezik 1985-ből 2015-be. Fogadd őket illő módon, nézd meg a második részt, partizz videodiszkóra, és táncolj hajnalig!

H2O (US)

A38, október 23. 20:15

A hardcore/punk történelmében elég nagy hagyománya van annak, hogy egy egykori roadie zenekart alapítson. Toby Morse például a Sick Of It Allnak segédkezve döbbent rá arra, hogy többre van ítélve annál, hogy hordja-vigye az erősítőket, és így alakulhatott meg a kilencvenes évek közepén napjaink egyik legnagyobb hatású dallamos punkzenekara. Most a H2O a hajóra jön, mi pedig pörögni fogunk.

John B (UK), Lady Waks (RU), Ed Solo (UK)

Akvárium Klub, október 23. 23:30

Illusztris fellépőgárdával debütál a Bladerunnaz és a Ninjabreakz új közös sorozata, a Ninjablade. Táncos cipőben illik érkezni az Akváriumba pénteken.

Rangleklods (DK)

Akvárium Klub, október 24. 19:00

A koppenhágai születésű fiatalember karrierjére jelentős hatással volt, hogy bekerült az elektronikus zene fellegvárának számító berlini miliőbe. Zenéje a legkülönfélébb stílusokat foglalja az elektronikus tánczene keretei közé, mindehhez kellően karcos, mély és karakteres énekhang párosul. Sikerében fontos szerepet játszik az improvizáció és az, hogy minden dal egy-egy külön hangulatból építkezik. Vendégük szombaton a Neo lesz.

Marduk (SWE)

KVLT, október 25. 18:00

A nagysikerű balatonszemesi RockParton adott fellépés után október 25.-én visszatér hazánkba a svéd black metal legismertebb kurrens fenegyerekeiből álló Marduk. A januári Frontschwein című aktuális nagylemezük nevével fémjelzett európai turné, melynek utolsó állomása lesz a fővárosi KVLT. Vendégeik a francia extrém metál gépezet Svart Crown, Ingar Amlien zenekara a Crest Of Darkness egyenesen Norvégiából, valamint egy viszonylag új keletű, kellemesen nosztalgikus görög trash metal ötös, a Bio-Cancer. De jön a szombathelyi Sear Bliss, valamint az ex-Bornholm basszusgitáros Saterion egyszemélyes projektjéből teljes értékű zenekarrá kifejlődő, rituális élő szerepléseiről ismert Svoid is.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában