2020 kétségkívül sok meglepetést hozott számunkra, de a legtöbbeknek nem pozitív értelemben. Nem véletlen, hogy 2021 elébe nagy várakozásokkal nézünk, és másféle izgalmakra vágyunk, mint amilyeneket 2020 tartogatott. Igaz ez a lakberendezés világára is, ehhez pedig a családtámogatási programok anyagi előnyöket is kínálnak.

Tény azonban, hogy az aktuális élethelyzettől függetlenül kihozhatod otthoni környezetedből a maximumot. 2021 trendjei arra bíztatnak, hogy igyekezz újszerű megoldásokat beengedni az enteriőrbe. Legyen szó akár extra színpárosításokról, designer bútordarabokról, vagy az egy ideje már nagy népszerűségnek örvendő raklap-bútorokról, a stílus sohasem csupán pénz kérdése. Ugyan a designer bútorok néha meglepően sokba kerülnek, de ezek nem jelentenek automatikusan egyet azzal, hogy menő lakberendezési irányzat kap majd helyet otthonodban. A stílusteremtés ugyanis az anyagiaknál sokkal többről szól.

Provokálj sötét színekkel!

Gondoltál már arra, hogy sötétlila, fekete vagy vörös falak vegyenek körbe? Ugyan a helyiség mérete és tájolása jelentősen befolyásolhatja, hogy milyen színeket érdemes előnyben részesíteni, de a megfelelő méretű nyílászárók és helyiségek esetében a sötét színekkel is megéri kísérletezni. Bár a lilára sokan azt mondják, a kielégületlen nő színe, a vöröset pedig éppen annak vibráló jellege miatt nem kedvelik a legtöbben, de 2021-ben ezek bizony igencsak divatosak lesznek. Egészen meglepő összkép születhet akkor is, ha egy sötét és egy világos színt kombinálsz egyetlen helyiségen belül. Válassz bátran, és merülj el a mély tónusok világában!

Exkluzív burkolatok nem csak legénylakásokba!

Fekete vagy piros csempék a fürdőszobában? Faburkolat a nappaliban és borhűtő szekrény a konyhában? Mielőtt azt gondolnád, ezek nem férnek össze egy családos ember mindennapi életével, gondolkodj el azon, Te mit tartasz stílusosnak és igényesnek! Ugyan a klasszikus fa színű, természetességet visszaadó enteriőrök kétségkívül népszerűek, de nem kell, hogy feladd egyéni elképzeléseid csak azért, mert már gyerkőcök is rohangásznak a lakásban. Az exkluzív falburkolatok ma már elérhető áron beszerezhetőek, és legyen szó fáról, vagy kőről, mindenki megtalálhatja a számára ideálist.

Alkoss kreatívan!

Kreativitás. Ha nem állnak rendelkezésedre a designer bútorok és dekorációs ötletek beszerzéséhez szükséges anyagiak, akkor sem kell az egyen-megoldásokkal beérned. A természet számos olyan alapanyagot tartogat, amelyekből elképesztő lakberendezési darabok születhetnek. A Pinteresten elérhető tippek között garantáltan találhatsz olyat, amit egyszerűen kivitelezhetsz.

Raklapokból könnyen készíthetsz ágyat, sőt, növényekkel teli falburkolatok, dohányzóasztalok is születhetnek. Ehhez mindössze némi felületkezelésre és a megfelelő festékre, pácra van szükséged. No és persze a jó ötlet! A kreativitás többet ér minden méregdrágán beszerezhető bútornál, ráadásul az egyediség hatalmas erővel bír. Garantáltan elvarázsolják majd az így megalkotott lakberendezési elemek vendégeidet is.

Készíts olcsón beszerezhető fa alapanyagokból baldachinos ágyat, fess mély tónusokkal a falra, vagy variáld egymással az elsőre talán nem összeillő színeket. A stílusteremtés lehetősége benned rejlik. Ne várd tehát, hogy majd más megmondja, milyen bútorokat és megoldásokat részesíts előnyben az aktuális, 2021-es trendeket követve!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában