Mindig is nagy volt a titokzatosság a Budapesten élő kínai kolónia kapcsán. Tényleg egy kínai sem hal meg soha Magyarországon? És mit csinálnak azzal, aki meghal? Működnek titkos kártyabarlangok és kaszinók a szerencsejátékok iránt rajongó ázsiaiak számára? Vannak triádok Magyarországon? (A csempészáru forgalmazását és az adócsalást nem számítjuk a rejtélyek közé.)

Nos, ha mindenre nem is derült fény, annyit már tudunk, hogy léteznek ázsiaiak által ázsiai prostituáltakkal ázsiai klientúra számára fenntartott bordélyok a fővárosban.

Így írnak az esetről a Police.hu-n:

"A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két kínai állampolgárral szemben. A gyanúsítottak XIX. kerületi lakásában 2015 októberétől kínai nők szexuális szolgáltatást nyújtottak ázsiai férfiaknak. A nyomozók 2016. szeptember 20-án éjjel, összehangolt akciót tartottak. Ennek alkalmával elfogták a bordélyház működtetését végző 35 éves nőt és 37 éves férjét.

A rendelkezésre álló adatok szerint a prostituáltak repülővel érkeztek Kínából, utaztatásukat és szállításukat a gyanúsítottak szervezték, mint ahogy ők fogadták az ügyfelek bejelentkezését is, akik újsághirdetésből értesültek a szolgáltatásról. A házaspár a bevétel nagy részét elvette a lányoktól és a prostitúcióból megszerzett jövedelemből éltek. A házkutatáskor a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt - valutát és forintot -, illetve a szervezéshez használt telefont találtak és foglaltak le.

A nyomozók mindkét személyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet a bíróság 2016. szeptember 23-án elrendelt."

Azért valami azt súgja nekünk, hogy akad még néhány ilyen intézmény a IX.kerületben.

(Forrás: Police.hu, képünk illusztráció)

És ezt olvastad már?
Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a lány vízitündér vagy nimfa