Csütörtökön rajtolt a Touch nevű alkalmazás, amelynek a segítségével szexbabákat kölcsönözhettek egy éjszakára a kínaiak nagyjából 300 jüanért, azaz 12 ezer forintért Pekingben.

Majd a szolgáltatást igénybe vevő félnek egy alapos tisztítás után vissza kellett volna juttatnia a céghez a babát, amelyet később más bérelt volna ki. Ilyen egyszerű lett volna az egész.

Csakhogy a BBC információi szerint a buli máris abbamaradt, ugyanis a kínai cég fejére zuhant egy rakás rossz visszajelzés és kritika, így végül jobbnak látták felfüggeszteni az alkalmazást. A Touch illetékesei elnézést kértek az okozott kellemetlenségek miatt, ugyanakkor hozzátették: azon vannak, hogy az applikáció lehetőleg ne feszültséget, hanem örömet okozzon.

Közülük is lehetett válogatni

Az említett néhány napban egyébként tíz babát kölcsönöztek ki, ugyanakkor a cég szóvivője hozzátette: „nehéz történet ez Kínában”, utalva többek között arra is, hogy a hatóságokkal is jó néhányszor meggyűlt a bajuk. Egyébként többfajta baba közül is lehetett választani: volt tini, háziasszony, nővérke és pomponlány, de még Wonder Womant is ki lehetett bérelni egy éjszakára.

Amúgy Kínában eléggé érzik ezeket a piaci réseket, ez a legutóbbi iPhone X-kiegészítő se volt semmi:

(via)

És ezt olvastad már?
Luluról képtelenség nem kihívó fotókat készíteni