Hetek óta egy vibrátortól hangos az internet, miután az Amazonon egy anyuka piszok őszintén leírta, hogyan élvezett el vele többször egymás után katartikusakat. Most mi is megnéztük, mit tud a masina.

Több nemzetközi és hazai magazin is megírta, hogy az Amazonon hetekig hiánycikk lett egy szexjáték, miután egy anyuka hosszú értékelést írt a termék oldala alá, amiben nagyon érzékletesen kifejti, mit tud a Tracy's Dog nevű vibrátor is csiklóizgató egyben. Álljon itt a vélemény:

„Amikor néhány barátnőm azt mondta, a kipróbáláshoz feltétlenül vegyek ki szabadnapot, gondoskodjak megfelelő hidratálásról, és melegítsek be egy kicsit, azt gondoltam, micsoda drámakirálynők. És azt sem gondoltam, hogy egy 19,990 forintos termék valami nagyon fergeteges lesz, legjobb esetben is közepes teljesítményre számítottam. Ehelyett olyan orgazmust éltem meg, hogy majdnem biztos vagyok benne, hogy egy rövid időre elveszítettem az eszméletemet. A lábaim úgy megmerevedtek, mint azokban a videókban a kecskéknek, amikor megijesztik őket.

Soha életemben nem mentem el annyira gyorsan és annyira keményen. Spricceltem, pedig korábban soha életemben nem történt ilyen, még szerencse, hogy tettem egy törölközőt magam alá, mert utálom a nedves foltokat.

Ijedtemben megpróbáltam gyorsan kikapcsolni, de csak össze-vissza nyomogattam a gombokat, amiből az lett, hogy még erősebben kezdte szívni a csikóm, a g-pontomon pedig pulzálva vibrált. Biztos vagyok benne, hogy amikor másodszor elmentem, már lebegtem.

Teljesen új fogalmaim alakultak ki az orgazmusról. A lelkem kilépett a testemből, és hallottam, ahogy Isten szól hozzám, hogy még nem jött el az időm, menjek csak vissza a kis rózsaszín játékomhoz.

Amikor visszatértem a testembe, végre el tudtam dobni az ágy másik végébe, és néztem, ahogy továbbra is zümmög vidáman. Még vagy öt percig remegtem, ha akartam volna sem tudok felkelni az ágyból, csak bámultam a plafont és próbáltam rájönni, milyen évet írunk.

Mikor végre fel tudtam tápászkodni, hogy lezuhanyozzak, észrevettem, hogy a rohamszerű orgazmusaim közben meghúzódott a csípőm és a hátam is. Nem melegítettem be rendesen.

Szóval a következtetés: a termék túlmutat minden elváráson. Hidratálj rendesen, és arra a napra tényleg ne tervezz már semmit, ideértve a fontos döntéseket, meg bármit, amihez használni kell az agyadat. És az Isten szerelmére, melegíts be, mintha egy ötszáz méteres sprintre készülnél.

Na szóval ezután a vélemény után arra gondoltunk, hogy nosza, mi is kipróbáljuk, vajon tényleg tudja-e ez a szexjáték azt, amit ez a hölgy (és még nagyon sok felhasználó, akik szerint halálosan durva orgazmusokat okoz) állít róla az Amazonos véleményekben.

Az eszköz tehát egy karos csiklóizgató, azaz két dolgot is csinál egyszerre: bent van a vaginában és ott is pulzál, rezeg a kar, de közben a „szája” ott van a csiklónál és azt szívogatja, rezegteti és izgatja. Tehát kettő az egyben termék van szó: keresi a G-pontot, miközben a klitoriális részen is dolgozik. Ezeket két gombbal lehet irányítani az eszközön külön külön, a játék maga nagyon luxi kinézetű, vízálló, hozzá USB-s töltő, csinos fekete díszdoboz és táska.

Szóval ezek a tudnivalók. És hogy milyen volt?

Őszinte leszek: nem tudom, ateista vagyok-e, de akármilyen ütős élmény is volt, nem láttam meg Istent tőle, nem jött az a katartikus élmény, amit Express7679 írt róla. Ellenben történt valami nagyon érdekes és egészen bombasztikus az első használatnál. Miután behelyeztem és odaigazítottam az eszközt, azt hittem, hogy mindkét részét bekapcsoltam és így kezdtem el trippelni. Az orgazmus lassan épült aztán hirtelen és valahogy nagyon furcsán, szokatlanul, belülről robbant ki, egészen máshogy, mint amit megszoktam. És csak az orgazmus után láttam meg és jöttem rá, mi történt: csakis a rúdrésze volt bekapcsolva – a klitoriális izgatószáj viszont nem. Úgy mentem el, hogy ezt észre se vettem – és életemben először élveztem el csakis vaginális úton, eddig mindig csak klitoriálisan sikerült. Ami azért durván durva teljesítmény, olyan, amiről nem hittem, hogy valaha meg fog történni.

Az egész eszköz viszont egészében nézve nem volt számomra olyan félelmetesen és életmegváltoztatósan egetrengető, mint az Amazonon áradozó nőknek. Lehet, hogy azért, mert évek óta használok fantasztikusan jó csiklóizgatókat (pl. Womanizer és Lelo)? Amikhez képest a csiklóizgató része a cuccnak (másodjára már azt is bekapcsoltam!) nem volt igazán égbekiáltóan más.

Fantasztikus, de a többi ilyen termékhez képest nem tud többet, hanem ugyanazt teljesíti, mint a többi csiklóizgatók (mondjuk tegyük hozzá, hogy míg egy Womanizer olyan hatvanezer körül van, a Tracy's harmadannyiba kerül, szóval praktikusan talán jobb deal is lehet). A karos rész? Nos, elsőre tényleg megéltem ezt a döbbenetes dolgot – viszont egyrészt nem jött a rengeteg júzer által említett squirting vagy az Istenmeglátós szakrális elmenetelek, és a többi használatnál már nem annyira éreztem, hogy teljesen kitöltene belül a szexjáték, az alig tenyérnyi hosszú és elég vékony karrész egy kicsit kicsi, szóval mielőtt megvásárolnád, kedves hölgy olvasó vagy hölgy olvasó partnere, ezt vedd figyelembe.

És mivel már sok ideje használok kar nélküli csiklóizgatókat, igazából hiányzott, hogy ez egy tényleg önkielégítésre szánt termék és sajna nem lehet szex közben odatartani a csiklóhoz, mint a fent említett Womanizereket, amik kábé minden szexpózban, őrült tempó közben okoznak hetedik mennyországos orgazmusokat. Ezt a Tracy's Doggal nem lehet megtenni: ez teljes egészében a nő egyedi örömszerzője, de annak viszont 5/5 aszerint a kb. 1300 darab ötcsillagos értékelés szerint, ami a termék alatt van az Amazonon.

Tehát összességében nagyon tetsző a termék: baromi jó, és elég elképesztő meglepetéseket tud okozni, szóval ha meglepnéd vele a barátnődet vagy hölgy olvasónk vagy és magadat lepnéd meg egy drámai elélvezéssel, akkor mindenképpen csak ajánlani tudjuk – és ugyebár nem csak mi. A Tracy's Dogot a vágyaim.hu oldalról lehet megrendelni 19,990 forintért, ingyenes szállítással, a tőlük megszokott, diszkrét csomagolásban. És reméljük, te is úgy jársz vele, mint a fent idézett anyuka!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában