Leteszteltük az orgazmusgaranciás csiklóizgatók legújabb kéjgépét, ami egyenesen Lily Allen, khm, köpönyegéből bújt elő. Előre mondjuk: nagyon nem csalódtunk.

A Womanizer termékcsalád nem újdonság a szexjátékok birodalmában: ez az a csiklóizgató, ami az elmúlt években teljesen új szintre vitte a női orgazmusokozást. Dióhéjban erről van szó:

Egy olyan, szívókorongos, bizsergető fejű csiklóizgatóról (nem vibrátor, nem bedugni kell, hanem csiklóhoz érinteni) van szó, amit konkrétan orgazmusgaranciával árulnak: vissza lehet vinni, ha az illető hölgy nem tudott elmenni vele a csúcsra.

Azt pedig, hogy mennyire tudja a dolgát a Womanizer, mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy egy olyan kaliberű híresség állt a márka mellé, mint Lily Allen. Az angol énekesnő ugyanis úgy döntött, keblére (vagy máshová) öleli. a Womanizer legújabb modelljét, a Libertyt és megalkotja a saját különkiadását.

Ez lett a Womanizer Liberty by Lily Allen: egy narancs-pink színű, apró, de mégis baromi erős szívó-impulzusokkal orgazmushegyeket okozó szexjáték. Lily Allen szorosan részt vett a csiklóizgató megalkotásában, személyesen segített is a különkiadás megtervezésében,

így használat közben azért elég kerek képet kapnak a hölgyek (és őket látva a párjuk is), hogy mitől élvezhet el Lily Allen.

Ami a Libertyben elsőre szembetűnő, az a dizájn: egy apró, utazó-vibrátorról van szó, ami kényelmes elfér bárhol, vidám színeivel pedig nagyon a játékosságot erősíti. A Liberty tenyérbe illeszkedő, apró, tojásdad formája remekül formatervezett: teljesen kézbe simul, majd pedig a csiklóra. Funkcióit tekintve egy végtelenül letisztult szexjátékról van szó: a szívó-remegtető impulzusokat csupán felfelé és lefelé lehet állítani két gombbal és kész.

Ez azoknak lehet negatívum, akik az izgalmas variációkat keresik leginkább a csiklóizgatókban, azoknak a hölgyeknek viszont végtelenül pozitív, akik nem szeretik a rengeteg gombot és funkciót (amiket elég nehéz például felajzott állapotban, csiklóhoz tartva kitapintani és eltalálni) hanem pontosan tudják, hogy a szívás-remegtetés emelésével is bőven elélveznek.

És egy pillanatig ne higyjük, hogy az apró méret erősségcsökkenéssel járt, mert nem így van: bombaerős, fantasztikusan jó technikájú kis izgató ő, aki könnyedén elfér egy apró retikülben is.

Számos elődjéhez képest a Liberty még egy apró, zavaró tényezőt kiküszöbölt: a zajszintet, ugyanis a kis izgató csendesebb, mint valaha. Az pedig csak hab a tortán, hogy száz százalékig vízálló, így egy Lily Allen-album meghallgatása közben, egy forró kád vízben is elélvezhet a barátnőd.

A limitált szériás kis csiklózsonglőr ára is nagyon baráti: 37 990 forintért megrendelheted a Vágyaim.hu-n (a Womanizerek átlagára hatvanezer forint körül mozog, szóval tényleg baráti ez az ár), a Liberty by Lily Allen pedig diszkrét csomagolásban és öt év garanciával érkezik a hálószobátokba, és ezután pedig nincs is más dolgotok, mint…

És ezt olvastad már?
Öt dolog, amit a hátfájásról tudnunk kell
További cikkeink a témában