Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nagyvilág ítéletet mond a hazánk lányairól.

Ez a videó két hónapos, de csak most bukkantunk rá, szóval bocs, ha már láttad. A Dating beyond Borders, azaz Randizás határok nélkül nevű oldal pontosan az, amit a neve állít: a videó arról szólnak, milyenek a különböző nemzetek hölgytagjaival randizni. Egyik epizódjukban honfitársainkról, az a magyar nőkről van szó, és ezt természetesen látnunk kellett, sőt most meg is mutatjuk.

Mit látunk a videóban?

Természetesen rengeteg sztereotípiát, általánosítást, de nem ítéljük el a videó készítőit, nem szociológiai disszertációt készítettek, hanem egy érdekes videót. Az általánosítások akár igazak is lehetnek, és egyébként is, érdekes egy külföldi szemével látni magunkat, magyarokat és a magyar nőket – még akkor is, ha ez csak mókás hangulatú videó. A videóban lévő állítások némelyikével kapcsolatban női és férfi olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk!

Az első állítás az, hogy

Ez máris elgondolkodtató, az ember rögtön végiggondolja, mosolygunk-e akkor, ha semmi okunk rá.

Szerinted?

A második fontos infó a videóban az, hogy puszival köszönünk el. A Pussy szó angolul puncit jelent, így a videóban figyelmeztetik a külföldieket, hogy ne nézzenek hülyén, ha a a magyarok punci szóval köszönnek el egymástól. Örülünk, hogy a fakanál szóra nem tértek ki.

A harmadik nagy felfedezés, hogy a magyar nők (meg úgy a magyarok általában) fontosnak tartják a névnapok megünneplését. Azokban a kultúrákban, ahol ez nem így van, ez minden bizonyára érdekes és fontos információ.

Vélemény?

Négy:

Talán ez a legsúlyosabb sztereotípia, ugyanis ha mindenki mindig nehéz ételeket enne, akkor nem lennének magyar nők, akikkel határok nélkül szívesen randiznának, mert olyan kövérek lennének mind, mint Peter Griffin.

Szerinted?

Az ötödik nagyon megosztó lesz:

Vélemény?

Az utolsó viszont már kevésbé megosztó!

Vélemény?

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.