A nagyvilág ítéletet mond a hazánk lányairól.

Ez a videó két hónapos, de csak most bukkantunk rá, szóval bocs, ha már láttad. A Dating beyond Borders, azaz Randizás határok nélkül nevű oldal pontosan az, amit a neve állít: a videó arról szólnak, milyenek a különböző nemzetek hölgytagjaival randizni. Egyik epizódjukban honfitársainkról, az a magyar nőkről van szó, és ezt természetesen látnunk kellett, sőt most meg is mutatjuk.

Mit látunk a videóban?

Természetesen rengeteg sztereotípiát, általánosítást, de nem ítéljük el a videó készítőit, nem szociológiai disszertációt készítettek, hanem egy érdekes videót. Az általánosítások akár igazak is lehetnek, és egyébként is, érdekes egy külföldi szemével látni magunkat, magyarokat és a magyar nőket – még akkor is, ha ez csak mókás hangulatú videó. A videóban lévő állítások némelyikével kapcsolatban női és férfi olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk!

Az első állítás az, hogy

a magyar nők nem mosolyognak ok nélkül, mert az művi. Sokan pesszimistának tartják a magyarokat, mi nevezzük őket inkább realistának.

Ez máris elgondolkodtató, az ember rögtön végiggondolja, mosolygunk-e akkor, ha semmi okunk rá.

Szerinted?

A második fontos infó a videóban az, hogy puszival köszönünk el. A Pussy szó angolul puncit jelent, így a videóban figyelmeztetik a külföldieket, hogy ne nézzenek hülyén, ha a a magyarok punci szóval köszönnek el egymástól. Örülünk, hogy a fakanál szóra nem tértek ki.

A harmadik nagy felfedezés, hogy a magyar nők (meg úgy a magyarok általában) fontosnak tartják a névnapok megünneplését. Azokban a kultúrákban, ahol ez nem így van, ez minden bizonyára érdekes és fontos információ.

Vélemény?

Négy:

a magyarok mindenbe paprikát tesznek. És szeretik a nehéz fogásokat, lásd gulyás.

Talán ez a legsúlyosabb sztereotípia, ugyanis ha mindenki mindig nehéz ételeket enne, akkor nem lennének magyar nők, akikkel határok nélkül szívesen randiznának, mert olyan kövérek lennének mind, mint Peter Griffin.

Szerinted?

Az ötödik nagyon megosztó lesz:

a magyar nők őszinték és szinte bántóan egyenesek. Megmondják az arcodba, úgy, ahogy van.

Vélemény?

Az utolsó viszont már kevésbé megosztó!

Nem csak, hogy fontos neki a családja, de biztosan megpróbál házi pálinkát is itatni veled. Az egy gyümölcsös, de átkozottul erős ital.

Vélemény?

Ez is érdekelhet:

Miért használják a szexet fegyverként a nők?

„Ha nagyon jól viselkedsz, lefekszem veled, de ha nem vitted le a szemetet, ne is álmodj szexről!” – ismerős képlet? Megnéztük, miért lehet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Élvezd az életet! – mondja ez a lány

További cikkeink a témában