Divatszemszögből is jól sikerült eddig az olimpia, ugyanis a megnyitó ünnepség után a magyar formaruhákat több komoly fórum is a legjobbak között tartja számon.

Pár éve, 2012-ben Londonban, majd 2014-ben Szocsiban is a mi cuccainkon röhögött a fél világ, Rióban viszont a Fox Sports, a USA Today és a People magazin szerint is ott van a legjobbak között a magyarok formaruhája.

17 best Parade of Nations outfits from the Opening Ceremony

When you're trying to stand out among 200+ countries, you can't be drab. (Looking at you, Germany.) You can't do the expected or go with boring colors and designs. You need to pay homage to your country while also looking stylish and keeping athletes' comfort in mind.

Ezt írtuk tavaly decemberben:

"Nem tudjuk, hol fog állni a magyar csapat az éremtáblázaton a 2016-os riói olimpián, de az biztos, hogy a megnyitón ők lesznek az egyik legjobban öltözött gárda."

És igazunk lett, mondjuk, nem volt nehéz jóslat. Idén a USE unused állt a magyar csapat öltözékei mögött, és már akkor teljes bejöttek nekünk a cuccok, most pedig örülünk, hogy nem vagyunk egyedül a véleményünkkel.

Íme a teljes arzenál:

Egyébként meg erős első napunk volt, vágod.

És ezt olvastad már?
Sokkal komolyabb következménye lehet a rossz testtartásnak, mint hogy rossz lesz a testtartásod