De ha ennyire nem vagyunk betegek, akkor mindig kéznél lévő bicskának és (darabokra) felvágós kiegészítőnek is jó a kihúzva másfél hüvelyknyi dizájntermék.

Valószínűleg önvédelmi eszköznek annyira nem praktikus a mandzsettakés, mivel először ki kell operálni az inglyukból, amit csak a legtürelmesebb ellenfél várna meg, és a férfiak számára legfontosabb tíz késről szóló válogatásunkból sem véletlenül maradt ki. De ha egy idegesítő meeting alatt a szadisztikus gondolatok mellett valami ehhez kapcsolódó, de mégis monoton dologgal szórakoztatnád magad, akkor a pillangókés-nyitogatás megnyugtató és addiktív elfoglaltság (és mondjuk egy drámai pillanatban az asztallapba is döfheted). Vagy használhatod bicskának is, kinyithatsz egy küldeményt, vagy az asztallapba faraghatsz valami mintát – mindenfélét megtehetsz, amire egy másfél hüvelyknyi, baromi éles penge jó lehet.

Élezővel együtt érkezik a rozsdamentes acélból készült mandzsetta-pillangó páros, amelyet hatvan dollárért, azaz kevesebb mint 13 ezer forintért megrendelhetsz. Két jó tanács: 1. vágj fel a munkatársaid előtt vele, mert ha véletlenül derül ki, hogy kést hordasz mandzsettagombként, tényleg pszichopatának nézhetnek, 2. repülés előtt kötelezően rakd be őket a feladandó poggyászodba!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában