Minden oka megvolt, hogy kicsit kifulladjon közben.

Messze nem ideális körülmények között, Peruban, az Andok egy 3000 méteres hegyén készített egy rántott a neves séf. 3000 méter az már nem vicc, kábé állni is fárasztó, nemhogy pörögni a tűz körül. Ráadásul most nem egy laboratóriumnak is beillő étterem konyháján, hanem szabadtűznél kellett bizonyítania. A hamu a szél miatt rendesen repkedett, de Ramsay végül is nem hasalt el, pedig párszor lehetett aggódni, hogy elege lesz a béna körülményekből, egy hatalmas bazmeg kíséretében eldobja az egészet, és a következő géppel hazautazik Londonba. De becsületére legyen mondva, lihegve, káromkodva is végigcsinálta.

Gordon új műsora, a Gordon Ramsay: Uncharted a National Geographic számára készül, és első ránézésre amolyan Anthony Bourdain utánérzésnek tűnik, de egy fene, belenézünk.
Július 21-én indul a sorozat, és mivel alpakkazsíros rántottát még nem láttunk, megnézzük, hátha lesz még benne valami egyéb érdekesség. Mondjuk rántott lámacomb. Vagy valami.

Budapest egyik legszebb rooftop bárja felpörgeti a fővárosi nyarat

Trópusi növények, lüktető ritmusok, frissítő koktélok és éhségűző nyári fogások. És a pazar panorámáról még nem is beszéltünk.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés