A lóhús fogyasztását rendszerint valamilyen katasztrófa időszakához kötjük sokan – például a háborúk során egyéb húsfajták híján erősen megnő irántuk a kereslet –, de sok helyen ez nem feltétlenül van így. Bemutatunk egy ilyen helyet.

A vancouveri Guu Gardenba látogatott a Highsnobiety újságírója, hogy kipróbálják a lóhúsból készült sashimit, ami mellé wasabit, hagymát és gyömbért szolgáltak fel. Kifejezetten gusztusosan nézett ki.

És akkor íme!

A kérdés az, hogy bevállalnád-e?

Megkóstolnád?

(Forrás: Highsnobiety)

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
38% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés