A lóhús fogyasztását rendszerint valamilyen katasztrófa időszakához kötjük sokan – például a háborúk során egyéb húsfajták híján erősen megnő irántuk a kereslet –, de sok helyen ez nem feltétlenül van így. Bemutatunk egy ilyen helyet.

A vancouveri Guu Gardenba látogatott a Highsnobiety újságírója, hogy kipróbálják a lóhúsból készült sashimit, ami mellé wasabit, hagymát és gyömbért szolgáltak fel. Kifejezetten gusztusosan nézett ki.

És akkor íme!

A kérdés az, hogy bevállalnád-e?

Megkóstolnád?

(Forrás: Highsnobiety)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Trükkök, ha beütne a kajakóma a karácsonyi zabálástól

Clarissa kedvéért még 23-án is hajlandók vagyunk sorban állni

Így jutottunk a nyugati minimalizmustól az eklektikus ezredfordulón át az okosotthonokig – 20 éves a MaxCity, Kovács Zsófival beszélgettünk

További cikkeink a témában