A lóhús fogyasztását rendszerint valamilyen katasztrófa időszakához kötjük sokan – például a háborúk során egyéb húsfajták híján erősen megnő irántuk a kereslet –, de sok helyen ez nem feltétlenül van így. Bemutatunk egy ilyen helyet.

A vancouveri Guu Gardenba látogatott a Highsnobiety újságírója, hogy kipróbálják a lóhúsból készült sashimit, ami mellé wasabit, hagymát és gyömbért szolgáltak fel. Kifejezetten gusztusosan nézett ki.

És akkor íme!

A kérdés az, hogy bevállalnád-e?

Megkóstolnád?

(Forrás: Highsnobiety)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ma Amália és Garfield névnapja van, de Rose a nap csaja

Ezekből a fotelekből még nagyobb élmény filmet vagy meccset nézni

Nem Oliviával megyünk fotószakkörre, mert csak őt fotóznánk

További cikkeink a témában
Így dobnak meg negyedmisivel a Suzukinál, ha új autót vennél
Hirdetés