És az ország cukormentes tortája is kiderült.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén tizenötödik alkalommal rendezte meg  a Magyarország tortája versenyt, amelynek győztese már meg is van:

Fodor Sándornak, a budapesti Habcsók Cukrászda cukrászának Napraforgó fantázianevű tortája lett, amelynek főbb alkotóelemei a pirított napraforgó, a vilmoskörte, a hársméz és a karamellizált csokoládé.

A második helyezett a budapesti Nándori Cukrászda csapata által készített „Őszi pitymallat” lett, míg a harmadik helyen a „Szabacsi rubato”, Lakatos Pál cukrász (Levendula és Kert Cukrászda, Szigetszentmiklós) alkotása végzett.

A Magyarország cukormentes tortájának pedig  Füredi Krisztián, a tápiószecsői Hisztéria cukrászda Beszterce rózsája elnevezésű tortáját választották.

Ez is érdekelhet:

Megvan az év fagyija!

Chili is van benne és Bíborka a neve.

(Fotó: Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete)

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
36% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés