Nem csak a volán mögött szereti az ember tövig tolni a gázpedált; az ágyban is ugyanennyire adjuk, ha mélyen benne vagyunk a... az aktusban. Ezzel az öt szexpózzal pedig garantált a padlógáz.

1: A hableány

Ez nem a tipikus csaj-van-felül póz, mivel itt a hölgy nem az ágyékodba ül, hanem összezárt lábakkal a combjaid közé siklik és ő diktálhatja a tempót. Az összezárt lábak miatt a péniszedet sokkal mélyebbnek fogja érezni az egész aktus során – te pedig őt sokkal szűkebbnek.

2: A nagyon mély kutyapóz

Kisebb mérettel rendelkezőknek tökéletes ez a póz, mert a behatolás szöge miatt a G-pont környékét stimulálod minden egyes lökéssel – így nagyon mély és intenzív élményt nyújthatsz mindkettőtöknek.

3: Összezárt misszionárius

Igen, még gépelni is iszonyú unalmas: összezárt misszionárius? Komolyan? Nagyon nem hangzik szexinek, pedig az: itt is az összezárt láb a titok, ami növeli a mélységérzetet. Plusz miközben a nő például megfeszíti a lábizmait, a feneke és a vaginája is automatikusan be fog feszülni, ergo szűkebb lesz a nyílás.

4: A köpülő

Akármekkora is a péniszed, ebben a pózban garantált, hogy nagynak fogja érezni a partnered: ez a póz mintha csak erre lett volna kitalálva. A hölgy feneke alá helyezzetek egy magas párnát, majd hatolj be szélesre tárt lábai közé. Szerintünk nem kell eltelnie egy percnek, hogy a hangos sóhajokból és nyögésekből tudd: nagggyon jó választás volt ez a pozitúra.

5: Kutyapóz az ágyon túl

Teljesen betöltheted és nagyon intenzív tempóban tolhatod a szexet ebben a vad kutyapóz-variánsban. A nőnek csak a felsőteste van az ágyon, a lábait terpeszben szétrakva a földön tartja, te pedig innen hatolsz be hátulról, állva. Mint minden kutyapóznál, itt is G-pontot izgathatsz a péniszeddel (azaz a vagina belső falának a legorgazmuspozitívabb részét), a kezeiddel vagy egy csiklóizgatóval pedig a klitoriális résznél is huncutkodhatsz a tökéletes élményért.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés